Naamswijziging Kropman Installatietechniek

Persbericht

Kropman Installatietechniek heet per 1 januari 2023 kort en krachtig Kropman. De nieuwe naam past bij de duidelijkere positionering van het bedrijf. De naamswijziging weerspiegelt het uitgebreide dienstenaanbod van het bedrijf en dat maakt Kropman interessanter voor jongere en beginnende talenten.

β€œIn de afgelopen jaren is Kropman Installatietechniek veel meer diensten aan gaan bieden dan enkel installatietechniek. Denk aan Contamination control, beveiligingstechniek en remote services. Het is dan ook niet meer dan passend om de naam Kropman Installatietechniek te wijzigen naar Kropman. Een korte, pakkende en alleszeggende naam die past bij onze ambities voor de toekomst.”, aldus algemeen directeur Remko Hellenberg.

Kropman is een landelijk opererend bedrijf met 13 vestigingen door heel Nederland en opereert met ruim 700 medewerkers vanuit zelfsturende teams. Het bedrijf verzorgt het ontwerp, de realisatie, het beheer en de exploitatie van gebouwinstallaties in diverse branches. Daarnaast bieden zij een aantal specialismen aan: ontwerp & techniek, contamination control, gebouwautomatisering, beveiligingstechniek en remote beheer. Kropman is onderdeel van Eiffage Energiesystemen B.V.

Vorige
Vorige

Samen voor een droog Noord-Holland met HHNK

Volgende
Volgende

Smart buildings vs. digitale veiligheid