Samen voor een droog Noord-Holland met HHNK

Foto: Alex de Haas

Kropman tekende onlangs een contract met Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) voor het installatiebeheer. Kropman is nu verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van elektrische-, werktuigbouwkundige- inbraak- en brandmeldinstallaties van wel 74 objecten verspreid over het beheergebied van HHNK. Dat sterkt zich uit vanaf het Noordzeekanaal tot de noordkust van Texel.

Voor de werkzaamheden aan veilig, schoon en voldoende water, zoals aan- en afvoer van te weinig of te veel water en het zuiveren van afvalwater van 1,14 miljoen inwoners, heeft HHNK diverse objecten in gebruik die voorzien zijn van gebouw gebonden installaties. Dat geldt voor het energiezuinige hoofdkantoor in Heerhugowaard, het laboratorium in Edam, de vier werven, kantoren van de rioolwaterzuiveringsinstallaties en allerlei andere gebouwen en objecten, bemand of onbemand. 

Het 2-jarig contract, met optie op verlenging, werd getekend in Heerhugowaard door directeur Gerda Quak van HHNK en vestigingsdirecteur Ronald de Neef van Kropman, onder het genot van koffie en een West-Friese Krentenmik. De Kropman collega’s in Alkmaar kijken ernaar uit om HHNK de komende jaren te ontzorgen en verder te adviseren in de verduurzaming van de gebouwen. Vanuit een gedeelde nuchtere Noord-Hollandse mentaliteit kijken we uit naar een effectieve en prettige samenwerking.

Op foto : links - Gerda Quak (HHNK), rechts - Ronald de Neef (Kropman)

Vorige
Vorige

Feestelijke opening Sportcomplex De Meent, Alkmaar