Samen met én voor Waterschap Zuiderzeeland

Kropman Services is trots dat zij zich nu mag scharen onder de leveranciers van Waterschap Zuiderzeeland en mag ondersteunen bij de belangrijke taken die zij verrichten. Op 15 februari 2021 start de samenwerking in de vorm van een onderhoudsovereenkomst voor alle gebouw gebonden installaties op de verschillende locaties. Wij gaan het beheer en onderhoud verzorgen voor de komende vijf jaar met de optie om daarna twee maal met 12 maanden te verlengen.

Het werkgebied van Waterschap Zuiderzeeland bevindt zich op de bodem van de vroegere Zuiderzee. Hier vind je zuiveringen, gemalen en dijken. Daarmee werkt het waterschap aan schoon en voldoende water. Aanvullend zorgen zij dat mensen in veiligheid kunnen leven in de steden en op het platteland. Dit lijkt misschien vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Het veranderende klimaat veroorzaakt steeds meer uitgesproken uitersten. Het wordt warmer, de zeespiegel stijgt en het regent en waait heviger en vaker. Daarom is het waterschap iedere dag in beweging om de hoeveelheid water op het juiste peil te houden.

Samenwerken

Samenwerken staat binnen Waterschap Zuiderzeeland centraal. Dat geldt voor collega’s onderling, voor de manier waarop het waterschap wordt bestuurd en voor de manier waarop zij omgaan met partners, ondernemers, agrariërs en inwoners. Samen met én voor hen.

Fotografie: Freddy Schinkel

Waterschap Zuiderzeeland denkt ook vooruit over duurzaamheid en bijvoorbeeld het winnen van energie uit water. Over de effecten van klimaatverandering en de kansen van de circulaire economie. Als technisch dienstverlener en partner heeft Kropman de ambitie om onze klanten te helpen bij het waarmaken van haar doelstellingen. Uiteraard zetten wij onze kennis in om het duurzaamheidsbeleid van onze klanten te vertalen naar passende technische oplossingen. Wij denken de komende jaren graag met Waterschap Zuiderzeeland mee.

Wij kijken uit naar de samenwerking!

Vorige
Vorige

Project SmoothEMS met Gridshield van start

Volgende
Volgende

Onderhoudscontract Omnisport Apeldoorn