Onderhoudscontract Omnisport Apeldoorn

 

Vanaf 1 februari 2021 heeft Kropman Services een onderhoudscontract gescoord bij Omnisport Apeldoorn. Omnisport Apeldoorn is een locatie voor (top)sport, meetings en events. Het is de enige plek waar Europese en wereldkampioenschappen baanwielrennen en atletiek gehouden mogen worden. Het contract betreft preventief onderhoud en storingen van de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties van Omnisport Apeldoorn in een pand van 31.000m2. De duur van het contract is 4 jaar, met kans op 4 jaar verlenging.

Samenwerking in de driehoek
De opdrachtgever van dit contract is gemeente Apeldoorn en het onderhoudscontract is gericht op een goede samenwerking in de driehoek: Gemeente Apeldoorn, Omnisport Apeldoorn en Kropman Services. Daarom gaan wij het contract besturen middels een hybride overeenkomst, wat inhoud dat zowel inspanningsverplichtingen en prestatieverplichtingen nagekomen zullen worden.

Vanuit de prestatieverplichting en de ambities van de gemeente Apeldoorn gaan we ons gezamenlijk hardmaken voor het realiseren van mooie duurzaamheidsdoelstellingen. Het doel voor Omnisport Apeldoorn is energieneutraal zijn in 2050 en hier gaan wij ook volledig op inspelen. Wij kijken uit naar de onderlinge samenwerking met gemeente Apeldoorn en Omnisport Apeldoorn.

Vorige
Vorige

Samen met én voor Waterschap Zuiderzeeland