The Joan | Installaties en staalconstructies goed zichtbaar

Na een periode van in te storten leidingen zijn we met de installaties inmiddels meer zichtbaar op de bouw en aan het plafond. Sinds week 14 zijn we boven de grond met de installaties bezig!

Kropman is gestart met de hemelwaterafvoer van de lage daken, de leidingbanen op begane grond, transportleidingen van koeling en verwarming en het tracé van techniekruimte naar schacht in een van de kernen van het gebouw.

Prefabricage
Na een zorgvuldige voorbereiding door onze engineers, tekenaars en prefabricage op de fabriek in Nijmegen is een deel van de prefab gearriveerd en intussen ook al voor een gedeelte geïnstalleerd. Ondertussen wordt in de fabriek gewerkt aan de prefab voor de techniekruimte op de begane grond en de leidingen voor de centrale leidingschacht. Luchtkanalen en componenten zijn op het werk afgeleverd en er is gestart we met de montage van kanalen, leidingen en leidingbanen.

Visser & Smit Bouw bouwt als bouwcombinatie met Kropman gestaag door aan de karakteristieke staalconstructie en de ruwbouw is intussen al gevorderd tot de 2e etage. Ook is een deel van de vloer van de 1e verdieping reeds gestort.

Het gebouw komt nu snel uit de grond en vanuit meerdere richtingen is deze blikvanger in het klaverblad van de A10 goed te zien.

Vorige
Vorige

LAB42 bereikt hoogste punt op Amsterdam Science Park

Volgende
Volgende

Project SmoothEMS met Gridshield van start