Van start tot finish en daar voorbij

Wat doet Kropman Contamination Control?

De zeer ervaren ingenieurs van Contamination Control zorgen voor een juiste vertaling van uw wensen naar een gedegen ontwerp, dat toetsen als de CGMP kan doorstaan. Door gebruik te maken van onze uitvoeringsdeskundigheid op meerdere technische disciplines, met kennis van nationale en internationale regelgeving, zijn onze projecten van de hoogste kwaliteit. Daarnaast kijken we ook verder dan alleen onze eigen projecten, we zorgen voor optimale inpassing en aansluiting van uw productieapparatuur (hook-up).

Wat is Kropman Contamination Control?

Kropman Contamination Control is de onafhankelijke businessline van Kropman Installatietechniek waar alle kennis en kunde omtrent Ontwerp, Realisatie en Beheer & Exploitatie voor de gezondheidszorg, farmacie en voedingsmiddelenindustrie samen komt. Contamination Control bestaat sinds 1997 en heeft door haar jarenlange ervaring de status als specialist verdiend. Inmiddels zijn wij actief in verschillende specialistische vakgebieden, namelijk: cleanrooms-productieruimtes, operatiekamers, centrale sterilisatie, klinische farmacie, proces installaties, schone utilities (WFI, PW, CS), CIP/SIP systemen, kill tank systemen, filtratieskids, procesbesturing.

Hoe werkt Kropman Contamination Control

Het succes van contamination control projecten wordt vaak bepaald door de details. Of het nu gaat om de inbouw van componenten in een cleanroomwand, de praktische uitwerking van een drukregeling of om de uitvoeringsdiscipline gedurende de bouwfase: Wij hebben in de loop der jaren veel expertise opgebouwd door opdrachten bij diverse opdrachtgevers. De technische disciplines worden in eigen huis ontworpen en gebouwd. De bouwkundige cleanroomdelen (vloeren, wanden, plafonds) worden in onderaanneming door bekende leveranciers gebouwd.

Zodra ons ‘As Built’ dossier in uw bezit is, kunt u beginnen met produceren. Wij leveren direct na de laatste SAT-test de complete documentatie bij u aan, zodat u zo snel mogelijk verder kunt met het kwalificatieproces. Wij hebben jarenlang gewerkt aan degelijke procedures en protocollen voor de bouw en inbedrijfstelling van contamination control projecten. Tijdens het ontwerp en de bouw handhaven wij een strikte wijzigingsprocedure waardoor het gehele ontwerp- en bouwtraject goed traceerbaar is.

Gedurende de operationele fase moet onderhoud worden uitgevoerd. Dat betekent dat er gesleuteld zal worden aan de gevalideerde productieomgeving. Het is duidelijk dat er bij dit onderhoud veel zorg moet worden besteed aan de procedurele afhandeling van alle werkzaamheden. Hiervoor heeft Kropman de juiste know how en ervaring in huis, namelijk: Kropman Services. In nauwe samenwerking garanderen deze specialisten in onderhoud en beheer, u een optimaal rendement van de installaties.

Services en projecten

Services  Uw partner en expert in beheer en exploitatie!

Services
Uw partner en expert in beheer en exploitatie!

Projecten   Uw wensen vertaald naar een ontwerp en een gerealiseerd project

Projecten

Uw wensen vertaald naar een ontwerp en een gerealiseerd project