Management

TRANSITIEMANAGER - NIJMEGEN

TRANSITIEMANAGER - NIJMEGEN

De Transitiemanager is na afronding van de sales fase verantwoordelijk voor een juiste, tijdige en volledige implementatie van de geaccordeerde service overeenkomst. De Transitiemanager stuurt gedurende het transitie proces op zo laag mogelijke kosten. Je geeft gedurende de looptijd van de transitie periode operationeel leiding aan het transitieteam en werkt nauw samen met de Service Accountmanagers en de Hoofden Services.

MANAGER REALISATIE IN REGIO WEST - BREDA EN UTRECHT

MANAGER REALISATIE IN REGIO WEST - BREDA EN UTRECHT

Kropman heeft een uitdagende en nieuwe vacature voor de functie van Manager Realisatie in Regio West uitstaan. Ben jij ondernemend, flexibel en klantgericht? Beschik jij over overtuigingskracht? Ben je besluitvaardig? Heb je een goede focus op mensen, processen en targets? Ben je goed in en snel in staat hoofd- en bijzaken te onderscheiden in realisatieprocessen? Lees en reageer dan op de onderstaande vacaturetekst.

Hoofd montage - Nijmegen

Hoofd montage - Nijmegen

Als Hoofd Montage heb je de algemene leiding over de montageafdeling en ben je verantwoordelijk voor de aan (service)projecten toegewezen montagemedewerkers. Je ziet toe op de planning, montagecapaciteit, werkzaamheden en de veiligheid van de medewerkers. Ook ben je verantwoordelijk voor het op niveau houden van de kennis en vaardigheden van de medewerkers om aan de gevraagde kwaliteit te voldoen. Scholing en ontwikkeling vervullen hierin een belangrijke rol. Ook zorg je ervoor dat de vereiste middelen (gereedschappen, persoonlijke beschermingsmiddelen e.d.) op tijd beschikbaar zijn zodat de medewerkers de werkzaamheden adequaat en veilig kunnen uitvoeren. Kropman geeft je veel verantwoordelijkheden en daarmee samenhangende bevoegdheden in een afwisselende en uitdagende baan.

LANDELIJK GEDELEGEERD/GEMANDATEERD INSTALLATIEVERANTWOORDELIJKE

LANDELIJK GEDELEGEERD/GEMANDATEERD INSTALLATIEVERANTWOORDELIJKE

Als installatieverantwoordelijke ben je zeer goed op de hoogte van wat er speelt voor onze klanten op het gebied van Arboverantwoordelijkheid. Jij kunt dit samen met hem vertalen naar een praktische vorm van elektrotechnische bedrijfsvoering. Daarnaast houd je je bezig met het opzetten van een toegangsregeling voor ruimten met elektrisch gevaar.
Je bent verantwoordelijk voor het goedkeuren van plannen voor de uitvoering van werkzaamheden en van de ingebruikname van de elektrische installatie.
Vanzelfsprekend geeft de installatieverantwoordelijke toestemming voor de aanvang van de werkzaamheden aan de elektrische installatie.

HOOFD PRODUCT- EN PROCESMANAGEMENT - NIJMEGEN

HOOFD PRODUCT- EN PROCESMANAGEMENT - NIJMEGEN

Kropman Installatietechniek heeft een vacature voor een Hoofd Product- en Procesmanagement. Doel van de functie is: het scheppen van de voorwaarden waaronder de medewerkers van de organisatie, maar met name van de afdeling Product- en Procesmanagement, processen en diensten kunnen optimaliseren en ontwikkelen. Daarnaast moet de Hoofd Product- en Procesmanagement ervoor zorgen dat alle operationele, beleidsmatige en financiële doelstellingen van de afdeling behaald worden. Verder wordt verwacht dat de Hoofd Product- en Procesmanagement zelf ook een inhoudelijke bijdrage levert aan optimalisatie en (beleids)ontwikkeling.

HOOFD SERVICES - BREDA

HOOFD SERVICES - BREDA

Kropman Installatietechniek heeft een vacature voor een Hoofd Services op onze snelgroeiende vestiging Breda. De afdeling Services is verantwoordelijk voor het op tijd leveren van voldoende kwalitatieve medewerkers ten behoeve van de onderhoudswerkzaamheden, kleine klussen en van de afgesproken overige diensten bij onze klanten. Hoofd Services zorgt dat de processen worden geoptimaliseerd en (daardoor) de medewerkers uitstekend functioneren en (door)groeien in hun werk. Je stuurt op de vestiging Breda direct de werkvoorbereiding en de technisch beheerders op de sublocaties aan. Uiteraard dien je de samenwerking op te zoeken tussen de andere Hoofd Services binnen Kropman en natuurlijk de samenwerking met de contractbeheerders en Hoofd Projecten binnen de vestiging

PROJECTMANAGER - NIJMEGEN

PROJECTMANAGER - NIJMEGEN

Kropman Installatietechniek zoekt voor de afdeling (nieuwbouw)Projecten regio Oost een ervaren Projectmanager voor onze vestiging in Nijmegen. De projectmanager geeft leiding aan een projectteam en waarborgt de kwaliteit en kwantiteit van engineering, werkvoorbereiding en uitvoering in projecten in de industrie, gezondheidszorg en utiliteit. Een voorbeeld van een uitdagend project is de nieuwbouw van het ziekenhuis in Scheemda.