HR

TALENT MANAGER / HR ADVISEUR TRAINEESHIPS / CAMPUS HR ADVISEUR - LANDELIJK

TALENT MANAGER / HR ADVISEUR TRAINEESHIPS / CAMPUS HR ADVISEUR - LANDELIJK

JOUW FUNCTIE ALS TALENT MANAGER / HR ADVISEUR TRAINEESHIPS / CAMPUS HR ADVISEUR

Een volledig nieuwe functie waarin je bouwt, organiseert en coördineert op het gebied van leer- en ontwikkeltrajecten voor trainees. Je ontwikkelt opleidingsprogramma’s en geeft de implementatie van traineeships vorm. Je speelt in op nieuwe ontwikkelingen, legt verbindingen binnen en buiten de organisatie en zet interne of externe medewerkers in bij het traineeprogramma.

Het is tevens jouw taak om toptalent aan de hogescholen en universiteiten te interesseren voor Kropman Installatietechniek als unieke en aantrekkelijke werkgever.
Op events, zowel inhouse als extern, vertel je de studenten alles over Kropman Installatietechniek en de mogelijkheden voor hen. Dit doe je door te laten zien dat een rol als trainee betekent dat je werkt aan complexe technische vraagstukken met de beste mensen op hun vakgebied. Als Talent Manager / HR Adviseur Traineeships / Campus HR Adviseur spreek je de taal van studenten en ben je actief in het bedenken van innovatieve concepten om hen te bereiken. Tevens draag je bij aan (strategische) (afstudeer)stages op verschillende deskundigheidsgebieden.