KROPMAN ZOEKT ZZP'ERS EN ZP'ERS

KROPMAN ZOEKT ZZP'ERS EN ZP'ERS

Steeds meer goede vakmensen worden zelfstandig ondernemer en gaan werken als zzp’er (zelfstandige zonder personeel) of zp’er (zelfstandig professional).
Als u een professioneel werkende zzp’er in de techniek bent dan heeft Kropman Installatietechniek diverse uitdagende projecten voor u!
We hebben veel opdrachten in de elektrotechniek, werktuigbouw, gebouwautomatisering en algemene installatietechniek. Interesse? Neem contact op met onze Corporate Recruiters!

 

OVER KROPMAN

Kropman Installatietechniek bestaat meer dan 80 jaar en is een integrale technische dienstverlener. Van engineering, uitvoering en nazorg tot en met onderhoud en technisch beheer. We begeven ons in de vakgebieden werktuigbouw, elektrotechniek, meet- en regeltechniek, contamination control en prefabricage. Onze klanten bevinden zich in de utiliteitssector, de gezondheidszorg en industrie.

Kropman heeft twaalf regionale vestigingen met meer dan 800 medewerkers. We hebben een eigen fabriek in Nijmegen voor prefabricage van montage-opdrachten, en een eigen R&D-afdeling ter ondersteuning van meet-en regeltechniek. Speerpunten in ons beleid zijn:

• Kwaliteit
• Innovatie
• Duurzaamheid

Die speerpunten zijn niet zomaar een paar woorden. We werken er dagelijks aan en we boeken er resultaten mee. We hebben bijvoorbeeld alle relevante certificeringen die onze kwaliteit onderstrepen. We zijn innovatief met bijvoorbeeld het eigen InsiteView, een software pakket voor geïntegreerd gebouwbeheer. En we bieden klanten bijvoorbeeld een compleet pakket voor energiemanagement. Je kunt Kropman Installatietechniek met deze en vele andere argumenten goed vertegenwoordigen in de markt.

FUNCTIE

Wij zoeken ervaren ZZP 'E' Engineers, 'W' Engineers, Werkvoorbereiders en BIM Modelleurs.. Als ZZP'er of ZP'er ben je als het ware een brug tussen de afdeling engineering, de projectleiding en de uitvoering. Daarom beschik je naast een technische opleiding op minimaal MBO-niveau over goede contactuele vaardigheden. Je wilt samen met je nieuwe collega’s bewijzen dat Kropman tot de top in de installatiebranche behoort.

WAT HEEFT U ALS ZZP'ER NODIG OM EEN OPDRACHT TE VERKRIJGEN?

  • Een KvK-uittreksel van uw onderneming. Deze mag niet ouder zijn dan 3 maanden
  • Een geldige VAR-verklaring (2014 of 2015)
  • Een kopie van een geldig legitimatiebewijs
  • Een Nederlands bankrekeningnummer
  • Een geldig VCA en andere vakgerichte certificaten

ARBEIDSVOORWAARDEN

Kropman biedt een informele, open en collegiale sfeer die kenmerkend is voor de organisatie, ook voor 'ingeleende collega's'.
We zijn een groot bedrijf en bieden iedereen kansen. Kropman behoort tot de top. Ook voor haar werknemers.