WERKVOORBEREIDER E - ZWOLLE

WERKVOORBEREIDER ELEKTROTECHNIEK - ZWOLLE

Kropman Installatietechniek zoekt voor haar businessline Services in Zwolle een ervaren werkvoorbereider E die op zijn best is als spin in het web. Wij willen het team uitbreiden vanwege groei van Kropman Installatietechniek. Als werkvoorbereider in de regio Zwolle bij Kropman installatietechniek heb je volop afwisseling in projecten en de voorbereiding. Als vakman waarborg je ook de kwaliteit en kosten. Daarom spreek je ieder project uitvoerig door met de betrokkenen en maak je de optimale projectindeling. Bovendien bezoek je de projecten ten behoeve van de uitvoering.

VACATURE WERKVOORBEREIDER ELEKTRO - ZWOLLE

De businesslijn Services van Kropman Installatietechniek bestaat uit 14 vestingen. Dagelijks streven circa 450 collega’s om een toonaangevende partner te zijn met vernieuwende dienstverlening, voor onze klanten. Onze vestiging in Zwolle voert de dagelijkse operatie uit van onze servicecontracten bij klanten in de Gezondheidszorg, Utiliteit en Industrie. Tevens willen we onze dienstverlening toonaangevend houden. We verwachten van onze medewerkers een actieve bijdrage hierin.

De belangrijkste verantwoordelijkheden in de werkprocessen voor een werkvoorbereider bestaan uit:

• zorg dragen voor het voorbereiden van alle zaken die nodig zijn om de montagewerkzaamheden zoals vastgelegd in het projectplan goed te kunnen uitvoeren. Daartoe vergaar je alle benodigde informatie vanuit interne overleggen en contact met externe partijen (klanten, leveranciers dan wel onderaannemers) en verwerkt deze in detailplanningen;
• Zorg dragen voor een tijdige en complete overdracht van actuele tekeningen en projectdocumenten, de logistiek op de bouwplaats en je zorgt er voor dat materialen, materieel en gereedschappen op tijd beschikbaar zijn;
• De werkvoorbereider signaleert meer- en minderwerk en calculeert deze werken wanneer daartoe opdracht wordt gekregen van de projectleider;
• Ondersteunen van de projectleider op organisatorisch vlak en administratief door het verwerken van alle relevante data voor de projectbeheersing;
• zorg dragen voor een goede vastlegging en archivering van geleverde diensten (installaties) en eventueel doorgevoerde wijzigingen ten behoeve van de oplevering.

OVER KROPMAN SERVICES

Kropman biedt een prachtig pakket aan diensten voor de utiliteitbouw, gezondheidzorg en industrie. Met veertien regionale vestigingen en ruim 800 medewerkers leveren we technische installaties ten behoeve van nieuwbouw en renovatieprojecten. Hiermee behoort Kropman Installatietechniek tot de top van de installatietechniek. De afdeling Kropman Services ontwikkelde een breed dienstenpakket om installaties te onderhouden, te inspecteren en technisch te beheren. Het preventieve onderhoud bevordert de duurzaamheid van de installaties.

JOUW PROFIEL

Ben jij een ervaren Werkvoorbereider E of heb jij affiniteit met elektrotechniek? Heb je een passende opleiding op minimaal MBO+ niveau, relevante certificering? Heb jij aantoonbare ervaring als Werkvoorbereider E en/of ervaring als calculator? En wil jij bijdragen aan de verdere groei van de vestiging Zwolle? Dan gaan wij graag met jou in gesprek.

DE ARBEIDSVOORWAARDEN

Bij Kropman is het personeelsbeleid goed geregeld en hebben we oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Bovendien bieden we je naast een prima salaris tal van regelingen zoals collectieve verzekeringen, een reis- en studiekostenvergoeding. Onze cultuur kenmerkt zich als informeel, open en collegiaal. Collega’s werken graag samen met elkaar. En met z’n allen bieden we kwaliteit, innovatieve oplossingen en aandacht voor duurzaamheid.

.