WERKVOORBEREIDER E - RIJSWIJK

WERKVOORBEREIDER E - RIJSWIJK

Als werkvoorbereider E verricht je werkzaamheden die zijn gericht op de werkvoorbereiding voor de uitvoering van E-projecten. Je spreekt projecten op gebied van technisch ontwerp, tekeningen en planning vooraf door met de projectleiding en andere betrokkenen. Je stelt de projectindeling op, zorgt voor de voortgang en bewaakt het electrotechnische project. Hiervoor bezoek je ook de projecten op locatie. Daarnaast bevatten de werkzaamheden disciplines als calculeren, offreren, het verzorgen van correspondentie en bewaking van procedures.

Kropman Installatietechniek bestaat uit 14 vestingen. Dagelijks streven meer dan 800 collega’s om een toonaangevende partner te worden voor onze klanten met vernieuwende dienstverlening. Onze vestiging in Breda voert de dagelijkse operatie uit van onze servicecontracten bij klanten in de Gezondheidszorg, Utiliteit en Industrie in de regio. Ook projecten tot circa € 500.000,-- worden door onze servicevestiging zelfstandig uitgevoerd. Onze organisatie en onze vestiging Rijswijk groeien. Deze groei willen we continueren. Tevens willen we onze dienstverlening toonaangevend houden. We verwachten van onze collega’s een actieve bijdrage hierin. 

OVER KROPMAN

Kropman Installatietechniek bestaat ruim 80 jaar en is een integrale technische dienstverlener. Van ontwerp, engineering, realisatie en nazorg tot en met onderhoud en technisch beheer. We begeven ons in de vakgebieden werktuigbouw, elektrotechniek, gebouwautomatisering, contamination control en prefabricage. Onze klanten bevinden zich in de utiliteitssector, de gezondheidszorg en industrie. 

Kropman heeft elf regionale vestigingen met totaal 800 medewerkers. We hebben een eigen fabriek in Nijmegen voor prefabricage van montage-opdrachten. In Rijswijk bevindt zich onze R&D-afdeling ter ondersteuning van gebouwautomatisering. Speerpunten in ons beleid zijn: 

• Kwaliteit
• Innovatie
• Duurzaamheid

Die speerpunten zijn niet zomaar een paar woorden. We werken er dagelijks aan en we boeken er resultaten mee. We hebben bijvoorbeeld alle relevante certificeringen die onze kwaliteit onderstrepen. We zijn innovatief met bijvoorbeeld het eigen InsiteView, een software pakket voor geïntegreerd gebouwbeheer. En we bieden klanten bijvoorbeeld een compleet pakket voor energiemanagement. Je kunt Kropman Installatietechniek met deze en vele andere argumenten goed vertegenwoordigen in de markt. 

DE FUNCTIE

Voor de afdeling Meet- en regeltechniek van de vestiging Rijswijk, heeft Kropman Installatietechniek een vacature voor een werkvoorbereider meet- en regeltechniek. Als werkvoorbereider binnen de discipline meet- en regeltechniek ben je verantwoordelijk voor de hardware engineering en werkvoorbereiding van de regeltechnische installaties voor klimaatinstallaties in gebouwen.

JOUW PROFIEL

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met minimaal MBO werk- en denkniveau en kennis van regeltechnische installaties voor klimaatinstallaties.
Naast kennis van de meet- en regeltechniek heb je een brede interesse voor elektrotechniek en werktuigbouw zodat je mee kunt denken met de andere disciplines in het ontwerptraject.
Gezien de spilfunctie die je vervult zijn goede mondelinge communicatie eigenschappen een vereiste.

ARBEIDSVOORWAARDEN

Kropman biedt een informele, open en collegiale sfeer die kenmerkend is voor de organisatie. Collegialiteit scoort jaarlijks hoog in ons medewerkertevredenheidsonderzoek. Je verdient een goed salaris en we bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reis- en studiekostenvergoeding en collectieve verzekeringen. Bovendien krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. We zijn een groot bedrijf en bieden iedereen kansen. Kropman behoort tot de top. Ook voor haar werknemers.