WERKVOORBEREIDER B FABRIEK - NIJMEGEN

 VACATURE WERKVOORBEREIDER B FABRIEK - NIJMEGEN

Als werkvoorbereider B fabriek in Nijmegen bij Kropman Installatietechniek heb je volop afwisseling in meerdere projecten tegelijk en de voorbereiding hiervan. Als vakman waarborg je ook de kwaliteit en de kosten.
Je bent de ‘spin in het web’ degene waar alle informatie samenkomt en vanwaar alle informatie verstrekt wordt voor een juiste uitvoering van de werkzaamheden, je bent dus in grote mate bepalend voor het succes van een project. Wil jij werken voor de top in de installatiebranche? We zoeken bij voorkeur iemand met een WTB-achtergrond in de installatiebranche.

WERKEN BIJ KROPMAN

Kropman heeft elf regionale vestigingen, een eigen prefabricagefabriek en een eigen research- en developmentafdeling ter ondersteuning van meet- en regeltechniek. In totaal werken er 800 mensen bij ons bedrijf. Kropman bestaat meer dan 80 jaar. Onze technische installaties vind je in de utiliteitsector bij bijvoorbeeld banken, verzekeraars, overheden, onderwijsinstellingen, musea, kazernes, politiebureaus, gerechtsgebouwen en luchthavens. In de gezondheidszorg bij ziekenhuizen, zorginstellingen, revalidatiecentra en medische kuuroorden. En in de industrie bij opdrachtgevers in de Micro elektronica, Farmacie, Biotechnologie en Fijnchemie en Voedings- en genotmiddelen. We bieden een complete oplossing in technische installaties met werktuigbouw, elektrotechniek, meet- en regeltechniek, contamination control en prefabricage.

BEN JIJ EEN VAN ONZE NIEUWE WERKVOORBEREIDERS?

Je draagt zorg voor een efficiënte en kwalitatief goede prefabricage in de fabriek en montage op locatie.
Als basis hiervoor gebruik je het bestek, de projectplanning, de aangeleverde gegevens van de prefabengineers en de projectleider.
Je bent de schakel tussen ‘buiten’ en ‘binnen’, het aanspreekpunt voor de projectleider, maar ook voor de lassers in de fabriek.
Een zeer afwisselende functie, die door de strakke projectplanningen regelmatig gepaard gaat met de nodige hectiek, waarbij je het overzicht moet bewaren zodat enerzijds de planning gehaald wordt en anderzijds de kosten binnen de begroting vallen.

De belangrijkste taken in de werkprocessen voor de werkvoorbereider fabriek:
- Zorgdragen voor tijdige en volledige materiaalbestellingen, zaaglijsten, transportbonnen, montagemappen, zorgen dat appendages tijdig en compleet geleverd zijn bij aanvang prefab productie.
- Zorgdragen dat transport, monteurs op de bouw, materieel, montagemateriaal en prefab leidingdelen op het juiste moment op de juiste locatie zijn.
- De werkvoorbereider signaleert meer- minderwerk en calculeert deze werken wanneer daartoe opdracht wordt gegeven door de projectleider.
- Ondersteunen van de projectleider op organisatorisch vlak en administratief door het verwerken van alle relevante data voor de projectbeheersing
- Zorgdragen voor een goede vastlegging en archivering van de werkzaamheden en eventuele wijzigingen, zodat er achteraf geen discussies/onduidelijkheden kunnen ontstaan bij de oplevering.

HERKEN JE JEZELF?

Je hebt MBO werk- en denkniveau en met voorkeur enkele jaren praktijkervaring in de installatiebranche. Je bent betrouwbaar, leergierig en stressbestendig. Je hebt een positieve instelling en je bent flexibel en pro-actief. Verder kom je gemaakte afspraken na en ben je klantgericht. Je kunt jezelf goed uitdrukken zowel schriftelijk als telefonisch met onze opdrachtgevers.

JE ARBEIDSVOORWAARDEN

We bieden je een leuke werkomgeving en volop afwisseling in projecten. Als bedrijf bieden we een informele, open en collegiale sfeer. Je verdient een goed salaris en we bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reis- en studiekostenvergoeding en collectieve verzekeringen. En we zijn bekend om de mogelijkheden die we onze mensen bieden om zicht te ontwikkelen en door te groeien.