TRANSITIEMANAGER - NIJMEGEN

JOUW FUNCTIE ALS TRANSITIEMANAGER

De Transitiemanager is na afronding van de sales fase verantwoordelijk voor een juiste, tijdige en volledige implementatie van de geaccordeerde service overeenkomst. De Transitiemanager stuurt gedurende het transitie proces op zo laag mogelijke kosten. Je geeft gedurende de looptijd van de transitie periode operationeel leiding aan het transitieteam en werkt nauw samen met de Service Accountmanagers en de Hoofden Services.

Uiteraard stem je de overkoepelende afspraken in het landelijke of lokale contract af met de klant, de Contractmanager, de Vestigingsmanager en/of de Contractbeheerder en bewaakt de afspraken. Afwijkende en geaccordeerde afspraken worden geborgd in een contract addendum en/of kwaliteitsplan. Daarnaast voer je periodieke transitie overleggen met de opdrachtgever en de betrokken medewerkers, zodat het uiteindelijke resultaat door zowel de klant, de Contractbeheerder(s) en/of de Contractmanager gefiatteerd wordt.

WAT WIJ BIEDEN

• Een informele, open en collegiale sfeer die kenmerkend is voor de organisatie;
• Een salaris tussen de € 4000,- en € 5000,- bruto per maand afhankelijk van leeftijd, kennis en ervaring;
• Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reis- en studiekostenvergoeding en collectieve verzekeringen;
• Alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

We zijn een groot bedrijf en bieden iedereen kansen.
Kropman behoort tot de top. Ook voor haar werknemers.

WAT WIJ ZOEKEN IN EEN TRANSITIEMANAGER NIJMEGEN

• Relevante opleiding op hbo niveau
• Je hebt minimaal 5 jaar positief bewezen ervaring als Contractmanager of vergelijkbare ervaring en aantoonbare bedrijfskundige ervaring in een soortgelijke rol
• Je beschikt over functioneel leidinggevende capaciteiten
• Je hebt aantoonbare ervaring met techniek en Services
• Je hebt uitvoerige kennis van Service contracten (KPI’s en Costdrivers)

OVER KROPMAN

Kropman Installatietechniek bestaat ruim 85 jaar en is een integrale technische dienstverlener. Van ontwerp, engineering, realisatie en nazorg tot en met onderhoud en technisch beheer. We begeven ons in de vakgebieden werktuigbouw, elektrotechniek, gebouwautomatisering, contamination control en prefabricage. Onze klanten bevinden zich in de utiliteitssector, de gezondheidszorg en industrie. 

Kropman heeft veertien regionale vestigingen met totaal ruim 800 medewerkers. We hebben een eigen fabriek in Nijmegen voor prefabricage van montage-opdrachten. In Rijswijk bevindt zich onze R&D-afdeling ter ondersteuning van gebouwautomatisering. Speerpunten in ons beleid zijn: 

• Kwaliteit
• Innovatie
• Duurzaamheid

Die speerpunten zijn niet zomaar een paar woorden. We werken er dagelijks aan en we boeken er resultaten mee. We hebben bijvoorbeeld alle relevante certificeringen die onze kwaliteit onderstrepen. We zijn innovatief met bijvoorbeeld het eigen InsiteView, een software pakket voor geïntegreerd gebouwbeheer. En we bieden klanten bijvoorbeeld een compleet pakket voor energiemanagement. Je kunt Kropman Installatietechniek met deze en vele andere argumenten goed vertegenwoordigen in de markt.