TECHNISCH BEHEERDER SERVICES - BREDA

TECHNISCH BEHEERDER SERVICES - BREDA

Voor de vacature Technisch Beheerder Services Breda zoekt Kropman Installatietechniek een zelfstandige werktuigkundige servicemonteur met elektrotechnische kennis en/of achtergrond. Je bent in staat om doelstellingen samen met contractbeheerder te verwoorden en te realiseren door aansturing monteurs en contact met klanten onderhouden. De afdeling Services zorgt voor het onderhoud en beheer van technische en vaak complexe installaties bij opdrachtgevers in de utiliteit, industrie en gezondheidszorg. Goed onderhoud en beheer draagt bij aan de levensduur van installaties. En aan de tevredenheid van klanten. En dat is een van jouw verantwoordelijkheden. Spreekt dit jou aan? En wil je werken voor de top? Reageer dan snel op deze vacature van installatiejob.

OVER KROPMAN

Kropman Installatietechniek bestaat ruim 80 jaar en is een integrale technische dienstverlener. Van ontwerp, engineering, realisatie en nazorg tot en met onderhoud en technisch beheer. We begeven ons in de vakgebieden werktuigbouw, elektrotechniek, gebouwautomatisering, contamination control en prefabricage. Onze klanten bevinden zich in de utiliteitssector, de gezondheidszorg en industrie. 
Kropman heeft elf regionale vestigingen met totaal 800 medewerkers. We hebben een eigen fabriek in Nijmegen voor prefabricage van montage-opdrachten. In Enschede bevindt zich onze R&D-afdeling ter ondersteuning van gebouwautomatisering. Speerpunten in ons beleid zijn:


• Kwaliteit
• Innovatie
• Duurzaamheid


Die speerpunten zijn niet zomaar een paar woorden. We werken er dagelijks aan en we boeken er resultaten mee. We hebben bijvoorbeeld alle relevante certificeringen die onze kwaliteit onderstrepen. We zijn innovatief met bijvoorbeeld het eigen InsiteView, een software pakket voor geïntegreerd gebouwbeheer. En we bieden klanten bijvoorbeeld een compleet pakket voor energiemanagement. Je kunt Kropman Installatietechniek met deze en vele andere argumenten goed vertegenwoordigen in de markt.

FUNCTIE TECHNISCH BEHEERDER SERVICES

Goed onderhoud en beheer draagt bij aan de levensduur van technische installaties. Kropman Services ontwikkelde een breed dienstenpakket om installaties te onderhouden, te inspecteren en technisch te beheren. Minimaal volgens de geldende normen en richtlijnen, want wij zijn ISO, STEK- en SCIOS-gecertificeerd.

De Technisch Beheerder Services is hiërarchisch verantwoording verschuldigd aan het hoofd services en functioneel verantwoording verschuldigd aan de contractbeheerder. De Technisch Beheerder coördineert en plant onderhoudscontracten/projecten of delen ervan en geeft leiding aan de dagelijkse uitvoering. Hij draagt zorg voor de functionele werking en prestatie van de installatie. De Technisch Beheerder begeleidt en coacht de onderhoudsmonteurs bovendien vakinhoudelijk. Een afwisselende en uitdagende baan met aandacht voor mens en techniek bij een stabiel en groeiend bedrijf!

JOUW PROFIEL

Je hebt minimaal vier jaar ervaring als 1ste onderhoudsmonteur en aantoonbare ervaring in service en onderhoud, klimaat- en procestechniek, hard- en software van verschillende fabrikanten. Je hebt vakgerichte cursussen gevolgd en aantoonbare leidinggevende capaciteiten en communicatieve vaardigheden. Bovendien heb je leidinggevende ervaring. Naast deze kennis en ervaringen ben je als persoon betrouwbaar, betrokken en resultaatgericht. SCIOS en/of F-gassen diploma's is een pré. Je werkt graag samen met collega’s en je bent continu op zoek naar verbeteringen.

ARBEIDSVOORWAARDEN

Kropman biedt een informele, open en collegiale sfeer die kenmerkend is voor de organisatie. Collegialiteit scoort jaarlijks hoog in ons medewerkerstevredenheidsonderzoek. Je verdient een goed salaris en we bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reis- en studiekostenvergoeding en collectieve verzekeringen. Bovendien krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. We zijn een groot bedrijf en bieden iedereen kansen. Kropman behoort tot de top. Ook voor haar werknemers.