TECHNISCH INKOPER GEBOUWAUTOMATISERING/ELEKTROTECHNIEK - NIJMEGEN

TECHNISCH INKOPER GEBOUWAUTOMATISERING/ ELEKTROTECHNIEK - NIJMEGEN

Kropman Installatietechniek zoekt een Inkoper Gebouwautomatisering/Elektrotechniek, Nijmegen. Heb jij een passie voor inkoop en techniek? Denk jij in oplossingen en ben je resultaatgericht? Kun je gefundeerd keuzes maken zodat je de relatie niet uit het oog verliest?

Dan is inkopen bij Kropman Installatietechniek wellicht iets voor jou!

Vanwege doorgroei binnen de organisatie van één van onze inkopers zijn wij op zoek naar een (Technisch) Inkoper gebouwautomatisering/Elektrotechniek die mee gaat bouwen aan een duurzame toekomst.

 

OVER KROPMAN

Bij Kropman Installatietechniek zijn we ervan overtuigd dat er maar één zinvolle manier is om te bouwen. En dat is duurzaam bouwen. Wij helpen onze opdrachtgevers bij het klimaatneutraal maken van hun gebouwen. Dat doen we door gebouwinstallaties op een slimmere manier te ontwerpen, te realiseren, te beheren en te exploiteren. En we maken gebouwen niet alleen groener, maar ook gezonder en efficiënter. Want een prettige, productieve omgeving heeft natuurlijk ook alles te maken met een duurzame bedrijfsvoering. 

FUNCTIE INKOPER

Als (Technisch) Inkoper is het jouw uitdaging om zowel nieuwe als bestaande producten en diensten in te kopen tegen optimale condities (prijs, kwaliteit en leveringscondities). Je opereert hierbij op tactisch/strategisch niveau vanuit een centrale inkoopsystematiek. Je bent de kartrekker die de materialen en diensten ten behoeve van gebouwautomatisering en elektrotechniekverder professionaliseert, maar draait je hand ook niet om voor bijvoorbeeld je directe collega’s en interne klanten te ondersteunen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor selectie van bestaande en nieuwe leveranciers, het beoordelen van offertes en het afsluiten van (raam)contracten. Je beschikt hiervoor over uitstekende communicatieve vaardigheden, goede onderhandelingsvaardigheden en bent in staat duurzame relaties op te bouwen. Als (Technisch) Inkoper ken je de markt en ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ook voer je marktonderzoek uit voor nieuwe en bestaande producten. Je draagt samen met de overige inkopers zorg voor de verdere professionalisering van de inkoop binnen de organisatie.

Je maakt deel uit van een inkoopteam van 11 medewerkers, maar werkt ook lekker zelfstandig.

JOUW PROFIEL

Je beschikt bij voorkeur over een afgeronde HBO opleiding in een relevante studierichting, bij voorkeur aangevuld met een afgeronde inkoopopleiding bijvoorbeeld NEVI 1;

Je bent analytisch, hebt inmiddels een aantal jaren ervaring als inkoper in een soortgelijke omgeving. (Pré maar niet noodzakelijk);

Je bent enthousiast en ambitieus;

Je werkt bij voorkeur zelfstandig;

Je bent communicatief sterk en gaat een onderhandeling niet uit de weg;

Je bent betrouwbaar en flexibel;

Je woont per voorkeur in Nijmegen of (directe) omgeving.

Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

ARBEIDSVOORWAARDEN

Kropman biedt een informele, open en collegiale sfeer die kenmerkend is voor de organisatie. Collegialiteit scoort jaarlijks hoog in ons medewerkerstevredenheidsonderzoek. Je verdient een goed salaris en we bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reis- en studiekostenvergoeding en collectieve verzekeringen. Bovendien krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. We zijn een groot bedrijf en bieden iedereen kansen. Kropman behoort tot de top. Ook voor haar werknemers.