TECHNICUS / COST ENGINEER - NIJMEGEN

TECHNICUS / COST ENGINEER - NIJMEGEN

Voor de afdeling Gebouwautomatisering van de regio Nijmegen, heeft Kropman Installatietechniek een vacature voor een Technicus / Cost Engineer. Als technicus binnen de discipline Gebouwautomatisering ben je verantwoordelijk voor de hardware engineering en werkvoorbereiding van de regeltechnische installaties voor klimaatinstallaties in gebouwen. We zoeken een technicus met combinatie van werkvoorbereiding en het maken van calculaties op zowel grote aanbestedingen als kleinere zaken. Iemand die de combinatie ambieert en zijn verantwoordelijkheid naar de rest van de groep neemt. Een echte teamplayer.

Kennis van Gebouwautomatisering en MBO 4+ Niveau met veel ervaring.

WERKEN BIJ KROPMAN

Kropman behoort tot de top van de installatiebranche. Met ongeveer 800 medewerkers die bij de elf regionale vestigingen werken, bieden wij kwaliteit in technische installaties. We ontwerpen, installeren, verzorgen het onderhoud en leveren service. Dat doen we al ruim 80 jaar. Dezelfde kwaliteit die we onze klanten bieden in de utiliteitsbouw, gezondheidszorg en industrie, bieden we ook aan onze werknemers. Een veilige werkplek, betrouwbare collega’s, goede voorwaarden en mogelijkheden om samen verder te groeien zijn voorbeelden hiervan.

WORD JIJ ONZE NIEUWE TECHNICUS / COST ENGINEER?

  • Engineeringsproces / werkvoorbereiding: De Technicus verzorgt de uitvoering van alle aspecten van het uitwerken van het regeltechnisch project;
  • Hij draagt zorg voor een efficiënte planning van de eigen werkzaamheden binnen de scope van het (ook Wtb/E) project zodat de regeltechnische engineering optimaal wordt uitgevoerd en gerealiseerd;
  • Hij signaleert meer of minder werk en informeert de projectleider hier tijdig en compleet over alsmede over de voortgang van het teken- en engineeringwerk ten opzichte van de vooraf opgestelde planning en de kostenraming;
  • Het in acht nemen en op de juiste en adequate wijze toepassen van bedrijfseigen richtlijnen, werkinstructies en procedures die betrekking hebben op Kwaliteit, Arbo en Milieu. Bij afwijkingen of constateringen van onveilige situaties of handelingen is hij/zij bevoegd om de werkzaamheden stil te leggen, hierbij zal na stillegging overleg plaatsvinden met zijn / haar leidinggevende voor het bepalen van de juiste actie en maatregelen.

HERKEN JE JEZELF?

Ben jij de kandidaat met MBO 4 + werk- en denkniveau en kennis van regeltechnische installaties voor klimaatinstallaties, schakeltechniek voor regelpanelen en ervaring met AutoCad of E-plan? Ben je iemand die iemand die de combinatie van werkvoorbereiding en calculaties ambieert? En de verantwoordelijkheid van de groep neemt? En heb je al meer dan 3 jaar ervaring binnen de gebouwautomatisering? Dan zoeken we jou!

WAT VERDIEN JIJ?

Kropman biedt een informele, open en collegiale sfeer die kenmerkend is voor de organisatie. Je verdient een goed salaris conform de CAO en we bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reis- studiekostenvergoeding en collectieve verzekeringen. Bovendien bieden we je de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Kropman biedt daarnaast volop afwisseling met diverse projecten op diverse locaties.