SOFTWARE ENGINEER GEBOUWAUTOMATISERING - NIJMEGEN

SOTWARE ENGINEER GBA - NIJMEGEN

Kropman Installatietechniek zoekt voor de businesslijn Projecten een Software Engineer die ons team Gebouwautomatisering in Nijmegen komt versterken. Als Software Engineer houd je je bezig met het ontwikkelen en aanpassen van de benodigde applicatiesoftware voor de toegepaste digitale regelcomputers en voor de centrale bediening en beheer van de installaties.

WIST JE DAT;

  • Kropman ruim 800 medewerkers heeft en complexe installaties ontwerpt, engineert, prefabriceert, realiseert en onderhoudt dankzij onze 11 vestigingen in heel Nederland?
  • Kropman al jaren stabiel groeit en financieel beter presteert dan de markt?
  • Collegialiteit jaarlijks hoog scoort in ons medewerkerstevredenheidsonderzoek?
  • Wij graag ons gezonde boerenverstand gebruiken en nee zeggen tegen onverantwoorde risico’s?
  • Wij van oudsher een familiebedrijf en nog steeds een platte organisatie zijn waar de deur van de directeur altijd open staat?

WIJ BIEDEN JOU;

  • uitdagend werk omdat wij altijd voorop willen lopen qua duurzaamheid, innovatie en kwaliteit.
  • een goed salaris en goede secundaire voorwaarden.
  • 24 vrije dagen en 13 ATV dagen
  • goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden waardoor jij kan doorgroeien binnen onze organisatie. Net als vele andere collega's voor jou.

FUNCTIE;

Gebouwautomatisering en meet- en regeltechniek is een specialisme van Kropman Installatietechniek. Onze specialisten verzorgen het ontwerp, de engineering, de uitvoering, de software en het in bedrijfstellen van de besturingsinstallaties in gebouwen. Zij hebben ervaring met bijna alle fabrikaten. Kropman is door meerdere leveranciers gecertificeerd als partner.

Kropman heeft een eigen Research & Development-afdeling, die continu werkt aan nieuwe oplossingen voor systeembeheer, systeembesturing en -integratie. Opdrachtgevers kunnen dankzij de R&D-afdeling profiteren van de nieuwste ontwikkelingen zoals het zelfontwikkelde InsiteView, unieke specialismen van Kropman. Kropman werkt samen met universiteiten en hogescholen aan de ontwikkeling van de nieuwste generatie energie- en gebouwbeheerssoftware.

PROFIEL;

Heb jij een relevante technische opleiding, werk- en denkniveau, en certificering op HBO niveau? Ben jij bekend met actuele software programma´s dankzij recente werkervaring? Wil jij samen met je nieuwe collega´s onze doelen verwezenlijken en zie jij het als een uitdaging jezelf verder te ontwikkelen in boeiende projecten? Dan gaan wij graag samen met jou in gesprek.