SERVICETECHNICUS - ZWOLLE

SERVICETECHNICUS - ZWOLLE

Voor de vestiging Zwolle heeft Kropman Installatietechniek een vacature voor een servicetechnicus. De servicetechnicus verhelpt en analyseert storingen aan uiteenlopende technische installaties en systemen in de utiliteitssector, de zorg en de industrie
De Servicetechnicus kan multidisciplinair ingezet worden (E-, W- en/of regeltechnisch) en voert de werkzaamheden hoofdzakelijk in volledige zelfstandigheid uit.

VACATURE SERVICETECHNICUS - ZWOLLE

- Technisch adviseren van Servicemonteurs als hun kennis en ervaring te kort schiet om de storing op te lossen;
- Analyseren en verhelpen van storingen aan geavanceerde installaties, zodanig dat de installatie weer optimaal functioneert of dat eventuele overlast en/of risico’s zijn geminimaliseerd;
- Signaleren van eventueel meerwerk als gevolg van het verhelpen van de storing;
- Onderhouden van contacten met in- en externe opdrachtgevers;
- Signaleren van optimalisatiemogelijkheden aan de hand van de storingsanalyse;
- Beoordelen van rapportages en analyses van klimaat- & energiesystemen;
- Het bijhouden van de revisie, zodat aanpassingen goed gedocumenteerd zijn ;

OVER KROPMAN SERVICES

Kropman Installatietechniek bestaat ruim 80 jaar en is een integrale technische dienstverlener. Van engineering, uitvoering en nazorg tot en met onderhoud en technisch beheer. We begeven ons in de vakgebieden werktuigbouw, elektrotechniek, meet- en regeltechniek, contamination control en prefabricage. Onze klanten bevinden zich in de utiliteitssector, de gezondheidszorg en industrie.

Kropman heeft veertien regionale vestigingen met ruim 850 medewerkers. We hebben een eigen fabriek in Nijmegen voor prefabricage van montage-opdrachten. En een eigen R&D-afdeling ter ondersteuning van meet-en regeltechniek. Speerpunten in ons beleid zijn:

• Kwaliteit
• Innovatie
• Duurzaamheid

Die speerpunten zijn niet zomaar een paar woorden. We werken er dagelijks aan en we boeken er resultaten mee. We hebben bijvoorbeeld alle relevante certificeringen die onze kwaliteit onderstrepen. We zijn innovatief met bijvoorbeeld het eigen InsiteView, een software pakket voor geïntegreerd gebouwbeheer. En we bieden klanten bijvoorbeeld een compleet pakket voor energiemanagement. Je kunt Kropman Installatietechniek met deze en vele andere argumenten goed vertegenwoordigen in de markt.

JOUW PROFIEL

Ben jij de kandidaat met minimaal MBO werk- en denkniveau en heb jij ervaring met serviceprocessen en kennis van regeltechnische installaties voor klimaatinstallaties? Beschik je ook nog eens over Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (VOL VCA), en eventueel specialismen (bijvoorbeeld brand, inbraak, meet en regel, koeling, NEN 3140, WKO).
En ben je in staat om met behulp van het GBS van verschillende fabricaten een analyse te doen van de werking van het klimaat- & energiesysteem?
 

DE ARBEIDSVOORWAARDEN

Kropman Installatietechniek is een stabiele werkgever met een gezonde orderportefeuille. De afgelopen 80 jaar hebben we kans gezien om steeds weer te groeien. Onze focus op kwaliteit, innovatie en duurzaamheid voeren we ook door in ons personeelsbeleid. We geven je kansen om te groeien en stimuleren je ontwikkeling. We dragen zorg voor mens en milieu en bieden je daarmee een fijne werkplek met volop afwisseling in diverse projecten.

Kropman biedt een informele, open en collegiale sfeer die kenmerkend is voor de organisatie. Je verdient een goed salaris en we bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reis- en studiekostenvergoeding en collectieve verzekeringen.

.