SERVICEMONTEUR ROTTERDAM

SERVICEMONTEUR - ROTTERDAM

BEN JIJ EEN VAN ONZE NIEUWE SERVICEMONTEURS?

De servicemonteur verhelpt en analyseert storingen aan uiteenlopende technische installaties en systemen. Daarnaast verricht je de daarbij voorkomende, controlerende onderhoudswerkzaamheden. Ook heb je een groot aandeel in de kwaliteit van het werk door het houden van tussentijdse controles en eindcontroles. Je verricht metingen aan water, lucht- en elektrotechnische installaties. En je schrijft onderhouds-, keurings- en voortgangsrapportages. De werkzaamheden vinden plaats in Rotterdam en omgeving. Onze installaties vind je terug in de utiliteitssector, de gezondheidszorg en de industrie.

WAT VERDIEN JIJ?

Kropman biedt een informele, open en collegiale sfeer die kenmerkend is voor de organisatie. Je verdient een goed salaris conform de CAO en we bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reis- en studiekostenvergoeding en collectieve verzekeringen. Bovendien bieden we je de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Kropman biedt daarnaast volop afwisseling met diverse projecten op diverse locaties.

VACATURE SERVICEMONTEUR ROTTERDAM

Zoek jij de afwisseling? In verschillende projecten en op verschillende locaties? Voor de regio Rotterdam heeft Kropman Installatietechniek een vacature voor een servicemonteur. De servicemonteur verhelpt en analyseert storingen aan uiteenlopende technische installaties en systemen in de utiliteitssector, de zorg en de industrie. Heb jij een vooropleiding gelijkwaardig aan onderhoudsmonteur, opleiding servicemonteur (ROC niveau 3) of opleiding servicetechnicus (ROC niveau 4)?

WERKEN BIJ KROPMAN

80 jaar geleden begon Kropman als een familiebedrijf. En nog steeds is dat familiegevoel merkbaar in de organisatie. Collega’s zetten zich graag voor elkaar in. We werken voor elkaar om mooie resultaten te bereiken. En ook vanuit de leiding zetten we ons graag voor je in. We helpen om je bijvoorbeeld verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld in het uitbreiden van je vakkennis. En we bieden ook mogelijkheden om je verder te ontplooien. Dat moedigen we zelfs aan. Want je kunt bij een groot bedrijf als het onze doorgroeien.

HERKEN JE JEZELF?

Heb jij een vooropleiding gelijkwaardig aan onderhoudsmonteur, opleiding servicemonteur installatietechniek of opleiding servicetechnicus (ROC niveau 4)? In het bezit van een certificaat PO/PI (Periodiek onderhoud en periodieke inspectie)? Ben je ervaren op de arbeidsmarkt? En vind je het leuk om bij een gedegen organisatie te werken die behoort tot de top van de installatiebranche?