SERVICEMONTEUR E/W - ENSCHEDE

SERVICEMONTEUR E/W - ENSCHEDE

Zoek jij de afwisseling? In verschillende projecten en op verschillende locaties? Voor de vestiging Enschede heeft Kropman Installatietechniek een vacature voor een servicemonteur. De servicemonteur verhelpt en analyseert storingen aan uiteenlopende technische installaties en systemen in de utiliteitssector, de zorg en de industrie.

WERKEN BIJ KROPMAN

Kropman behoort tot de top van de installatiebranche. Met ongeveer 800 medewerkers die bij de elf regionale vestigingen werken, bieden wij kwaliteit in technische installaties. We ontwerpen, installeren, verzorgen het onderhoud en leveren service. Dat doen we al ruim 80 jaar. Dezelfde kwaliteit die we onze klanten bieden in de utiliteitsbouw, gezondheidszorg en industrie, bieden we ook aan onze werknemers. Een veilige werkplek, betrouwbare collega’s, goede voorwaarden en mogelijkheden om samen verder te groeien zijn voorbeelden hiervan.

BEN JIJ EEN VAN ONZE NIEUWE SERVICEMONTEURS?

De servicemonteur verhelpt en analyseert storingen aan uiteenlopende technische installaties en systemen. Daarnaast verricht je de daarbij voorkomende, controlerende onderhouds- en inspectiewerkzaamheden. Ook heb je een groot aandeel in de kwaliteit van het werk door het houden van tussentijdse controles en eindcontroles. Je verricht metingen aan water, lucht- en elektrotechnische installaties. En je schrijft onderhouds-, keurings- en voortgangsrapportages. De werkzaamheden vinden plaats in Enschede en omgeving. Onze installaties vind je terug in de utiliteitssector, de gezondheidszorg en de industrie.

HERKEN JE JEZELF?

Heb jij minimaal een MBO niveau? En vind je het leuk om bij een gedegen organisatie te werken die behoort tot de top van de installatiebranche?

WAT VERDIEN JIJ?

Kropman biedt een informele, open en collegiale sfeer die kenmerkend is voor de organisatie. Je verdient een goed salaris conform de CAO en we bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reis- studiekostenvergoeding en collectieve verzekeringen. Bovendien bieden we je de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Kropman biedt daarnaast volop afwisseling met diverse projecten op diverse locaties.