SERVICECOÖRDINATOR - UTRECHT

SERVICECOÖRDINATOR - UTRECHT

Kropman Installatietechniek zoekt een gedreven Servicecoördinator voor ons kantoor in Utrecht. De afdeling Services van de vestiging Utrecht zorgt voor professioneel onderhoud en technisch beheer van onze installaties. Dat biedt een langere levensduur van onze installaties en leidt tot kostenbesparingen. En tevreden gebruikers! De Servicecoördinator richt zich op het coördineren en organiseren van de service- en storingswerkzaamheden en heeft een technische opleiding op minimaal MBO+ niveau.

OVER KROPMAN

Kropman Installatietechniek bestaat ruim 80 jaar en is een integrale technische dienstverlener. Van ontwerp, engineering, realisatie en nazorg tot en met onderhoud en technisch beheer. We begeven ons in de vakgebieden werktuigbouw, elektrotechniek, gebouwautomatisering, contamination control en prefabricage. Onze klanten bevinden zich in de utiliteitssector, de gezondheidszorg en industrie. 

Kropman heeft elf regionale vestigingen met totaal 800 medewerkers. We hebben een eigen fabriek in Nijmegen voor prefabricage van montage-opdrachten. In Rijswijk bevindt zich onze R&D-afdeling ter ondersteuning van gebouwautomatisering. Speerpunten in ons beleid zijn: 

• Kwaliteit
• Innovatie
• Duurzaamheid

Die speerpunten zijn niet zomaar een paar woorden. We werken er dagelijks aan en we boeken er resultaten mee. We hebben bijvoorbeeld alle relevante certificeringen die onze kwaliteit onderstrepen. We zijn innovatief met bijvoorbeeld het eigen InsiteView, een software pakket voor geïntegreerd gebouwbeheer. En we bieden klanten bijvoorbeeld een compleet pakket voor energiemanagement. Je kunt Kropman Installatietechniek met deze en vele andere argumenten goed vertegenwoordigen in de markt. 

FUNCTIE SERVICECOÖRDINATOR UTRECHT

Als servicecoördinator richt je je op het coördineren en organiseren van de storingswerkzaamheden en het verzorgen van de juiste administratieve afwikkeling daarvan. Je verdeelt de werkzaamheden over de servicemonteurs en bent de schakel tussen de klant, de contractbeheerders en de monteurs.

Tot jouw taken behoren o.a.:
- algehele storingscoördinatie en registratie.
- Algehele planning van de servicemonteurs en de werkzaamheden die aan het storingsteam verbonden zijn.
- Voorbereiden en plannen van vervolgacties.
- Terugkomende storingen signaleren en rapporteren aan betreffende contractbeheerder.

JOUW PROFIEL

  • Je wilt samen met je nieuwe collega’s onze doelen verwezenlijken en je ziet het als een uitdaging jezelf verder te ontwikkelen.

  • Je bent betrouwbaar en hebt een flexibele werkhouding. Verder kom je gemaakte afspraken na en ben je klantgericht.

  • Je hebt de nodige (praktische) kennis en ervaring in de gebouwgebonden installatietechniek.

  • Je bent bekend met een ERP-systeem (bij voorkeur Navision)

  • Je hebt een passende technische opleiding op minimaal MBO+ niveau (bijv. MIT of MTS-AOT).

ARBEIDSVOORWAARDEN

Kropman biedt een informele, open en collegiale sfeer die kenmerkend is voor de organisatie. Collegialiteit scoort jaarlijks hoog in ons medewerkertevredenheidsonderzoek. Je verdient een goed salaris en we bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reis- en studiekostenvergoeding en collectieve verzekeringen. Bovendien krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. We zijn een groot bedrijf en bieden iedereen kansen. Kropman behoort tot de top. Ook voor haar werknemers.