REGIONAAL CONTRACTMANAGER

REGIONAAL CONTRACTMANAGER - REGIO NOORD-OOST

Voor de vacature Contractmanager regio Noord-Oost zoeken we een enthousiaste persoonlijkheid op HBO niveau die enerzijds functioneel leiding kan geven aan onderhoudsteams van Kropman Installatietechniek in Zwolle en Enschede en anderzijds aan andere (minder ervaren) Contractmanagers in de regio.

Als Contractmanager regio Noord-Oost ben je verantwoordelijk voor de technische, financiële, organisatorische en commerciële aspecten van de complexere onderhoudscontracten jij onder jouw beheer hebt. De complexiteit wordt bepaald door de contractwaarde en het soort van contract (denk bijvoorbeeld aan prestatiecontracten). In deze hoedanigheid coach je jouw teamleden en creëer je een teamsfeer. Daarnaast stuur en coach je Contractmanagers in de regio in het geval het contract op verschillende vestigingen uitgevoerd wordt. Ervaring in managen van projecten en contracten in onderhoud is daarom noodzakelijk.

Een pré is aantoonbare commerciële successen met opdrachtgevers. Zo kunnen we ook in contractbeheer op alle fronten vooroplopen en de omzet uit contracten vergroten.

ARBEIDSVOORWAARDEN EN SOLLICITEREN

Werken bij Kropman is werken voor een bedrijf dat voorop loopt in de markt. Kropman kom je overal tegen in Nederland. Naast een informele, open en collegiale sfeer bieden wij je een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een auto van de zaak, reis- en studiekostenvergoeding en collectieve verzekeringen. We begeleiden iedere werknemer in zijn ontwikkeling. Je krijgt dan ook volop kansen om door te groeien. 

Solliciteren? Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling personeelszaken 088-3344122. Je kunt nu via onderstaande button direct solliciteren op de vacature contractmanager.

CONTRACTMANAGER IN DE INSTALLATIETECHNIEK

Als Contractmanager regio Noord-Oost geef je leiding aan het onderhoudteam en ben je technisch, financieel, organisatorisch en commercieel verantwoordelijk voor het onderhoudscontract. Je bewaakt de kwaliteit, voortgang en het budget. Je zorgt voor afstemming op de klanteisen, coacht je teamleden en creëert een teamsfeer. Verder beheer je de relatie met alle betrokken partijen en behartig je de belangen van de klant en Kropman.

SERVICE EN ONDERHOUD VAN KROPMAN

Wij bieden onze klanten service- en onderhoudscontracten voor gebouwgebonden installaties en alle aanverwante activiteiten. Daarin behoren wij tot de kopgroep in onze branche en investeren wij actief in de ontwikkeling van onze Services. Voorbeelden hiervan zijn ons e-service-portal en het Remote Service Center. Kropman Services is de laatste jaren significant gegroeid en heeft de ambitie dit groeipad in de toekomst voor te zetten.

PROFIEL VAN DE CONTRACTMANAGER

Je hebt een relevante technische opleiding en minimaal HBO werk- en denkniveau. Je hebt aantoonbare ervaring met het managen van onderhoudsprojecten en –contracten in de installatiebranche. Je beschikt over goede leidinggevende-, contactuele en onderhandelingsvaardigheden.

We verwachten van jou dat je de dagelijkse operatie duidelijk overstijgt, een langjarig perspectief hebt, op tactisch niveau opereert en ook op dat niveau met klanten acteert. Je bent betrouwbaar en hebt een flexibele werkhouding. Verder kom je gemaakte afspraken na en ben je klantgericht. Je wilt samen met je nieuwe collega’s onze doelen verwezenlijken en je ziet het als een uitdaging jezelf verder te ontwikkelen in boeiende projecten. Je woont in de regio Zwolle - Enschede.