PROJECTLEIDER W - Utrecht

PROJECTLEIDER WTB - Utrecht

Ben jij de projectleider die in en in de regio Utrecht projecten van Kropman Installatietechniek gaat leiden? Kropman heeft met veertien regionale vestigingen door het hele land én méér dan 800 werknemers. Met elkaar realiseren we de engineering, uitvoering en nazorg tot en met het onderhoud en technisch beheer van technische installaties. Kwaliteit, innovatie en duurzaamheid zijn onze speerpunten. Dat vind je terug bij onze opdrachtgevers, onze installaties en ook in onze werkwijze.

OVER KROPMAN

Kropman Installatietechniek bestaat ruim 80 jaar en is een integrale technische dienstverlener. Van ontwerp, engineering, realisatie en nazorg tot en met onderhoud en technisch beheer. We begeven ons in de vakgebieden werktuigbouw, elektrotechniek, gebouwautomatisering, contamination control en prefabricage. Onze klanten bevinden zich in de utiliteitssector, de gezondheidszorg en industrie. 
Kropman heeft veertien regionale vestigingen met totaal 800 medewerkers. We hebben een eigen fabriek in Nijmegen voor prefabricage en wij hebben een eigen R&D-afdeling ter ondersteuning van gebouwautomatisering.

Speerpunten in ons beleid zijn:

• Kwaliteit
• Innovatie
• Duurzaamheid

Die speerpunten zijn niet zomaar een paar woorden. We werken er dagelijks aan en we boeken er resultaten mee. We hebben bijvoorbeeld alle relevante certificeringen die onze kwaliteit onderstrepen. We zijn innovatief met bijvoorbeeld het eigen InsiteView, een software pakket voor geïntegreerd gebouwbeheer. En we bieden klanten bijvoorbeeld een compleet pakket voor energiemanagement. Je kunt Kropman Installatietechniek met deze en vele andere argumenten goed vertegenwoordigen in de markt.

FUNCTIE PROJECTLEIDER 

Je stelt het best passende projectteam samen, in overleg met de afdelingshoofden/bedrijfsleiders en vestigingsleider. Je geeft vervolgens functioneel leiding aan het projectteam. Je bent technisch, financieel en organisatorisch projectverantwoordelijk. Je bewaakt de kwaliteit, voortgang en het budget. Je zorgt voor afstemming op de klanteisen, coacht je teamleden en creëert een teamsfeer. Je beheert de relatie met alle betrokken partijen zowel intern als extern en je behartigt de belangen van Kropman en de klant.

JOUW PROFIEL

Je hebt een relevante technische opleiding en minimaal HBO werk- en denkniveau. Minimaal 3 jaar ervaring als projectleider. Je hebt aantoonbare ervaring met het managen van projecten in de installatiebranche. Je beschikt over goede leidinggevende en contactuele vaardigheden. Je bent betrouwbaar, klantgericht en hebt een flexibele werkhouding. Je houdt van uitdagingen en je wilt jezelf verder ontwikkelen. Dat kan bij Kropman.

ARBEIDSVOORWAARDEN

Kropman biedt een informele, open en collegiale sfeer die kenmerkend is voor de organisatie. Collegialiteit scoort jaarlijks hoog in ons medewerkerstevredenheidsonderzoek. Je verdient een goed salaris en we bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reis- en studiekostenvergoeding en collectieve verzekeringen. Bovendien krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. We zijn een groot bedrijf en bieden iedereen kansen. Kropman behoort tot de top. Ook voor haar werknemers.