PROJECTLEIDER SERVICES - AMSTELVEEN

PROJECTLEIDER SERVICES - AMSTELVEEN

Kropman Installatietechniek zoekt een ervaren Projectleider W voor onze servicevestiging in Amstelveen. Wij willen het team uitbreiden vanwege de groei binnen Kropman Installatietechniek. De Projectleider geeft leiding aan een projectteam en waarborgt de kwaliteit en kwantiteit van engineering, werkvoorbereiding en uitvoering in projecten in de industrie, gezondheidszorg en utiliteit. Binnen Kropman worden projecten tot circa € 500.000,-- door de afdeling Services gedaan.

De businesslijn Services van Kropman Installatietechniek bestaat uit 14 vestingen. Dagelijks streven circa 800 collega’s om een toonaangevende partner te worden voor onze klanten met vernieuwende dienstverlening. Zowel heel Services als de vestiging Amstelveen groeien. Deze groei willen we continueren. Tevens willen we onze dienstverlening toonaangevend houden. We verwachten van onze collega’s een actieve bijdrage hierin.

OVER KROPMAN

Kropman Installatietechniek bestaat bijna 85 jaar en is een integrale technische dienstverlener. Van ontwerp, engineering, realisatie en nazorg tot en met onderhoud en technisch beheer. We begeven ons in de vakgebieden werktuigbouw, elektrotechniek, gebouwautomatisering, contamination control en prefabricage. Onze klanten bevinden zich in de utiliteitssector, de gezondheidszorg en industrie.

Kropman heeft veertien regionale vestigingen met totaal ruim 800 medewerkers. We hebben een eigen fabriek in Nijmegen. Tevens hebben wij een eigen R&D-afdeling voor gebouwautomatisering.

Speerpunten in ons beleid zijn:

• Kwaliteit
• Innovatie
• Duurzaamheid

Die speerpunten zijn niet zomaar een paar woorden. We werken er dagelijks aan en we boeken er resultaten mee. We hebben bijvoorbeeld alle relevante certificeringen die onze kwaliteit onderstrepen. We zijn innovatief met bijvoorbeeld het eigen InsiteView, een software pakket voor geïntegreerd gebouwbeheer. En we bieden klanten bijvoorbeeld een compleet pakket voor energiemanagement. Je kunt Kropman Installatietechniek met deze en vele andere argumenten goed vertegenwoordigen in de markt.

JOUW PROFIEL

  • Heb jij een passende opleiding en certificering op MBO+ of HBO-niveau?
  • Beschik jij over relevante (succesvolle) werkervaring met projecten op uitdagende locaties?
  • Heb jij ervaring in projectmanagement, uitvoering en bewaking?
  • Beschik jij over een klantgerichte instelling?
  • Ben jij een voorstander van integrale, multidisciplinaire dienstverlening en kun jij hiervoor over afdelingen heen kijken?
  • Beschik jij over werktuigbouwkundige kennis?

Dan gaan wij graag samen met jou in gesprek. Wij zoeken een communicatief vaardige collega die in- en extern, kennis en informatie kan overdragen. We kijken uit naar jouw reactie!

ARBEIDSVOORWAARDEN

Kropman biedt een informele, open en collegiale sfeer die kenmerkend is voor de organisatie. Je verdient een goed salaris en we bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reis- en studiekostenvergoeding en collectieve verzekeringen. Bovendien krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. We zijn een groot bedrijf en bieden iedereen kansen. Kropman behoort tot de top. Ook voor haar werknemers.