PROJECTLEIDER GEBOUWAUTOMATISERING - AMSTELVEEN

PROJECTLEIDER GEBOUWAUTOMATISERING - AMSTELVEEN

Kropman Installatietechniek heeft een vacature voor een Projectleider Gebouwautomatisering in Amstelveen. Onze Projectleider Gebouwautomatisering is verantwoordelijk voor het budget, de organisatie, de kwaliteit, de informatie en de planning in onze uitdagende projecten in de industrie, gezondheidszorg en utiliteit. 

Kropman Installatietechniek loopt voorop in de ontwikkeling van gebouwautomatisering van technische installaties. Vanuit de strategische keuze willen we het gehele traject, zoveel als mogelijk is, in eigen beheer uitvoeren. De engineering, werkvoorbereiding, de softwareengineering en inbedrijfsteling wordt door Kropman met eigen mensen uitgevoerd. Landelijk zijn er ca. 65 specialisten in dienst. Kropman is partner van verschillende gebouwautomatiserings-leveranciers. Kropman heeft een uniek multi-protocol GBS ontwikkeld en zet dat in bij vele projecten en bij vele klanten

OVER KROPMAN

Kropman Installatietechniek bestaat ruim 80 jaar en is een integrale technische dienstverlener. Van ontwerp, engineering, realisatie en nazorg tot en met onderhoud en technisch beheer. We begeven ons in de vakgebieden werktuigbouw, elektrotechniek, meet- en regeltechniek, contamination control en prefabricage. Onze klanten bevinden zich in de utiliteitssector, de gezondheidszorg en industrie. 

Kropman heeft veertien regionale vestigingen met totaal ruim 800 medewerkers. We hebben een eigen fabriek in Nijmegen voor prefabricage van montage-opdrachten. Tevens hebben wij een eigen R&D-afdeling ter ondersteuning van meet-en regeltechniek. Speerpunten in ons beleid zijn: 

• Kwaliteit
• Innovatie
• Duurzaamheid

Die speerpunten zijn niet zomaar een paar woorden. We werken er dagelijks aan en we boeken er resultaten mee. We hebben bijvoorbeeld alle relevante certificeringen die onze kwaliteit onderstrepen. We zijn innovatief met bijvoorbeeld het eigen InsiteView, een software pakket voor geïntegreerd gebouwbeheer. En we bieden klanten bijvoorbeeld een compleet pakket voor energiemanagement. Je kunt Kropman Installatietechniek met deze en vele andere argumenten goed vertegenwoordigen in de markt. 

FUNCTIE PROJECTLEIDER GEBOUWAUTOMATISERING

Als Projectleider binnen de discipline Gebouwautomatisering ben je technisch, financieel en organisatorisch verantwoordelijk voor het regeltechnische deel van het project, van opstart tot en met oplevering. Je verzorgt de interne afstemming met de overige disciplines en zorgt voor de afstemming op de eisen van de klant.

JOUW PROFIEL

Heb jij de juiste opleiding op HBO-niveau? Beschik jij ook over relevante werkervaring, bijvoorbeeld met (meet- en regel) projecten en UAV en heb je een brede interesse voor werktuigbouw en elektrotechniek zodat je mee kunt denken met de andere disciplines in het ontwerptraject? Dan gaan wij graag samen met jou in gesprek om deze functie en jouw ambities en wensen te bespreken. Wij zoeken naar een klantgerichte en doortastende nieuwe collega met goede contactuele vaardigheden en commercieel inzicht.

ARBEIDSVOORWAARDEN

Kropman biedt een informele, open en collegiale sfeer die kenmerkend is voor de organisatie. Collegialiteit scoort jaarlijks hoog in ons medewerkerstevredenheidsonderzoek. Je verdient een goed salaris en we bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reis- en studiekostenvergoeding en collectieve verzekeringen. Bovendien krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. We zijn een groot bedrijf en bieden iedereen kansen. Kropman behoort tot de top. Ook voor haar werknemers.