MONTEUR SERVICES ZWOLLE

BEN JIJ ONZE NIEUWE MONTEUR SERVICES?

Kropman groeit al 75 jaar. Door steeds weer nieuwe en betere installaties te ontwikkelen, lopen we voorop in de markt. Bovendien ontwikkelen we niet alleen, we zijn ook een betrouwbaar partner in onderhoud. We kennen onze installaties en zorgen voor het onderhoud zoals alleen wij dat kunnen. Je verricht alleen of met collega’s onderhoudswerkzaamheden, verricht metingen en schrijft rapportages. Je werkt onder verantwoordelijkheid van de leidinggevend monteur die verantwoordelijk is voor het (deel)project. Eventueel geef je leiding aan een aantal assistent monteurs.

JE ARBEIDSVOORWAARDEN

We bieden je een leuke werkomgeving en volop afwisseling in projecten. Als bedrijf bieden we een informele, open en collegiale sfeer. Je verdient een goed salaris en we bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden. En we staan bekend om de mogelijkheden die we onze mensen bieden om zich te ontwikkelen en door te groeien. 

VACATURE MONTEUR SERVICES ZWOLLE

Voor de vestiging Zwolle zoekt Kropman een Monteur services met een vooropleiding gelijkwaardig aan onderhoudsmonteur installatietechniek of assistent verwarmingsmonteur (ROC niveau 2) en de opleiding onderhoudsmonteur verwarming (ROC niveau 3). Je wilt graag werken voor een gedegen organisatie met een informele sfeer waar je jezelf kunt ontplooien. Naast een goed salaris bieden we ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

WERKEN BIJ KROPMAN INSTALLATIETECHNIEK

Kropman heeft twaalf regionale vestigingen, een eigen prefabricagefabriek en een eigen research- en development afdeling. Kropman bestaat bijna 80 jaar en in totaal werken er 800 mensen bij ons bedrijf. Onze technische installaties vind je in de utiliteitsector bij bijvoorbeeld banken, verzekeraars, overheden, onderwijsinstellingen, musea, kazernes, politiebureaus, gerechtsgebouwen en luchthavens. In de gezondheidszorg bij ziekenhuizen, zorginstellingen, revalidatiecentra en medische kuuroorden. En in de industrie bij opdrachtgevers in de Micro elektronica, Farmacie, Biotechnologie en Fijnchemie en Voedings- en genotmiddelen. We bieden een complete oplossing in technische installaties met onze takken werktuigbouw, elektrotechniek, meet- en regeltechniek, contamination control en prefabricage.

JE PROFIEL

We zoeken een gedreven Monteur Services met een vooropleiding gelijkwaardig aan onderhoudsmonteur installatietechniek of assistent verwarmingsmonteur (ROC niveau 2) en opleiding onderhoudsmonteur verwarming (ROC niveau 3). Je bent betrouwbaar en betrokken en je werkt graag samen met collega’s. Je wilt kwaliteit leveren en werkt kostenbewust. En je bent iedere dag trots op je resultaat.