MONTEUR SERVICES - BREDA

VACATURE MONTEUR SERVICES BREDA

Voor de vestiging Breda zoekt Kropman een Monteur services met het diploma PO/PI en Scope7A en met een vooropleiding gelijkwaardig aan onderhoudsmonteur installatietechniek of assistent verwarmingsmonteur (ROC niveau 2) en de opleiding onderhoudsmonteur verwarming (ROC niveau 3). Je wilt graag werken voor een gedegen organisatie met een familiaire sfeer waar je jezelf kunt ontplooien. Naast een goed salaris bieden we ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een reis- en studiekostenvergoeding en collectieve verzekeringen.

WERKEN BIJ KROPMAN

Kropman heeft elf regionale vestigingen, een eigen prefabricagefabriek en een eigen research- en developmentafdeling ter ondersteuning van meet- en regeltechniek. In totaal werken er 800 mensen bij ons bedrijf. Kropman bestaat meer dan 80 jaar. Onze technische installaties vind je in de utiliteitsector bij bijvoorbeeld banken, verzekeraars, overheden, onderwijsinstellingen, musea, kazernes, politiebureaus, gerechtsgebouwen en luchthavens. In de gezondheidszorg bij ziekenhuizen, zorginstellingen, revalidatiecentra en medische kuuroorden. En in de industrie bij opdrachtgevers in de Micro elektronica, Farmacie, Biotechnologie en Fijnchemie en Voedings- en genotmiddelen. We bieden een complete oplossing in technische installaties met werktuigbouw, elektrotechniek, meet- en regeltechniek, contamination control en prefabricage.

BEN JIJ EEN VAN ONZE NIEUWE MONTEUR SERVICES?

Kropman groeit al 80 jaar. Door steeds weer nieuwe en betere installaties te ontwikkelen, lopen we voorop in de markt. Bovendien ontwikkelen we niet alleen, we zijn ook een betrouwbaar partner in onderhoud. We kennen onze installaties en zorgen voor het onderhoud zoals alleen wij dat kunnen. Je verricht alleen of met collega’s onderhoudswerkzaamheden, verricht metingen en schrijft rapportages. Je werkt onder verantwoordelijkheid van de leidinggevend monteur die verantwoordelijk is voor het (deel)project. Eventueel geef je leiding aan een aantal assistent monteurs.

HERKEN JE JEZELF?

We zoeken een gedreven Monteur Services met een diploma PO/PI en Scope7A en een vooropleiding gelijkwaardig aan onderhoudsmonteur installatietechniek of assistent verwarmingsmonteur (ROC niveau 2) en opleiding onderhoudsmonteur verwarming (ROC niveau 3). Je bent betrouwbaar en betrokken en je werkt graag samen met collega’s. Je wilt kwaliteit leveren en werkt kostenbewust. En je bent iedere dag trots op je resultaat.

JE ARBEIDSVOORWAARDEN

We bieden je een leuke werkomgeving en volop afwisseling in projecten. Als bedrijf bieden we een informele, open en collegiale sfeer. Je verdient een goed salaris en we bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reis- en studiekostenvergoeding en collectieve verzekeringen. En we zijn bekend om de mogelijkheden die we onze mensen bieden om zicht te ontwikkelen en door te groeien.