MONTEUR E - BREDA

BEN JIJ EEN VAN ONZE NIEUWE MONTEURS?

Kropman groeit al meer dan 80 jaar. Door steeds weer nieuwe en betere installaties te ontwikkelen, lopen we voorop in de markt. Bovendien ontwikkelen we niet alleen, we zijn ook een betrouwbaar partner in onderhoud. We kennen onze installaties en zorgen voor het onderhoud zoals alleen wij dat kunnen. Voor diverse servicelocaties in de regio Breda zoekt Kropman een multidisciplinaire monteur service met ruime kennis/ervaring op het gebied van elektro.
Kennis en ervaring op het gebied van GBS-systemen (o.a. Priva/Siemens) is een pre.
Je verricht alleen of met collega’s onderhoudswerkzaamheden, verricht metingen, lost storingen op, bent een voorbeeld en leermeester voor je collega’s en schrijft rapportages. 
Tevens ben je het eerste aanspreekpunt voor de klanten, collega monteurs en werkvoorbereiding/contractbeheer. 
Het draaien van consignatiediensten hoort uiteraard ook bij deze functie.

 

WAT VERDIEN JIJ?

We bieden je een leuke werkomgeving en volop afwisseling in projecten. Als bedrijf bieden we een informele, open en collegiale sfeer. Je verdient een goed salaris en we bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reis- en studiekostenvergoeding en collectieve verzekeringen. En we zijn bekend om de mogelijkheden die we onze mensen bieden om zich te ontwikkelen en door te groeien. 

VACATURE MONTEUR E 

Voor diverse projectlocaties in de regio Breda zoekt Kropman een multidisciplinair monteur met veel kennis/ervaring op het gebied van E. Kennis/ervaring op het gebied van GBS-systemen (o.a. Priva/Siemens) is een pre.

WERKEN BIJ KROPMAN

Kropman heeft twaalf regionale vestigingen, een eigen prefabricagefabriek en een eigen research- en developmentafdeling ter ondersteuning van meet- en regeltechniek. In totaal werken er ca. 800 mensen bij ons bedrijf. Onze technische installaties vind je in de utiliteitsector bij bijvoorbeeld banken, verzekeraars, overheden, onderwijsinstellingen, musea, kazernes, politiebureaus, gerechtsgebouwen en luchthavens. In de gezondheidszorg bij ziekenhuizen, zorginstellingen, revalidatiecentra en medische kuuroorden. En in de industrie bij opdrachtgevers in de Micro elektronica, Farmacie, Biotechnologie en Fijnchemie en Voedings- en genotmiddelen. We bieden een complete oplossing in technische installaties met werktuigbouw, elektrotechniek, meet- en regeltechniek, contamination control en prefabricage.

HERKEN JE JEZELF?

We zoeken een monteur E met ruime vakkennis binnen de Utiliteit voor diverse servicelocaties in de regio Breda.
De monteur zal worden ingezet voor alle voorkomende storingen, onderhoudswerkzaamheden en klussen aan de gebouwgebonden installaties bij de klanten op alle gebied. 
Kennis/ervaring op het gebied van GBS-systemen (o.a. Priva/Siemens) is een pré. 
Een zeer gevarieerde baan met veel zelfstandigheid en bijbehorende verantwoordelijkheid