MONTAGESPECIALIST - UTRECHT

MONTAGESPECIALIST - UTRECHT

Kropman installatietechniek Utrecht zoekt voor haar regionale vestiging een Montagespecialist. De montagespecialist is de technisch specialist en voert de meer complexe, dagelijkse montagewerkzaamheden uit op een project.

WERKEN BIJ KROPMAN

Kropman behoort tot de top van de installatiebranche. Met ongeveer 800 medewerkers die bij de elf regionale vestigingen werken, bieden wij kwaliteit in technische installaties. We ontwerpen, installeren, verzorgen het onderhoud en leveren service. Dat doen we al ruim 80 jaar. Dezelfde kwaliteit die we onze klanten bieden in de utiliteitsbouw, gezondheidszorg en industrie, bieden we ook aan onze werknemers. Een veilige werkplek, betrouwbare collega’s, goede voorwaarden en mogelijkheden om samen verder te groeien zijn voorbeelden hiervan.

WORD JIJ ONZE NIEUWE MONTAGESPECIALIST?

Je verricht werkzaamheden waarvoor specialistische vakkennis is vereist en past bedrijfseigen richtlijnen, werkinstructies en procedures die betrekking hebben op milieu-, Arbo- en kwaliteitszorg op een juiste en adequate wijze toe. Daarnaast zorg je voor dat je de administratie goed bijhoudt, zoals het invullen van de tussentijdse en eindcontrolelijsten.

HERKEN JE JEZELF?

Je hebt een passende opleiding van niveau 3 of 4 en minstens 5 jaar relevante werkervaring in de functie van monteur. Je bent in het bezit van je VCA en bij voorkeur heb je aanvullende opleidingen gevolgd waardoor je specialistische kennis bezit. Je bent zelfstandig, kunt planmatig werken en werkt nauwkeurig.

WAT VERDIEN JIJ?

Kropman biedt een informele, open en collegiale sfeer die kenmerkend is voor de organisatie. Je verdient een goed salaris conform de CAO en we bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reis- studiekostenvergoeding en collectieve verzekeringen. Bovendien bieden we je de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Kropman biedt daarnaast volop afwisseling met diverse projecten op diverse locaties.