MEETTECHNICUS CONTAMINATION CONTROL - LANDELIJK

MEETTECHNICUS CONTAMINATION CONTROL

In de functie van servicemonteur/meettechnicus analyseer je storingen aan uiteenlopende technische installaties en systemen. Vervolgens verhelp je de storingen. Dat kun je zelfstandig doen of samen met je team. Daarnaast verricht je de daarbij voorkomende, controlerende onderhoudswerkzaamheden. Ook heb je een groot aandeel in de kwaliteit van het werk door het houden van tussentijdse controles en eindcontroles. Je verricht bijvoorbeeld metingen aan drukverschilmeting ter bepaling van druk hiërarchie, iontegriteittest HEPA-filters met photometer of deeltjesteller ter bepaling lekdichtheid, microbiologische monsternames ter bepaling van het aantal KVE’s (lucht/sedimentatie/oppervlakken) en lichtsterkte–, geluid- en CO2-metingen. Daarnaast schrijf je onderhouds-, keurings- en voortgangsrapportages. De werkzaamheden vinden plaats in Amstelveen en omgeving.

Voor de vacature meettechnicus Amstelveen zoekt Kropman Installatietechniek een ervaren meettechnicus. Je bent in bezit van een vooropleiding gelijkwaardig aan onderhoudsmonteur installatietechniek of assistent verwarmingsmonteur (ROC niveau 2) en opleiding servicemonteur installatietechniek of verwarming (ROC niveau 3) en opleiding servicetechnicus (ROC niveau 4)? Je wilt graag werken voor de top van de installatiebranche. Met je kennis van zaken wil je graag als monteur die service verlenen die onze klanten aanspreekt. Kom dan werken bij Kropman in en rond Amstelveen.

OVER KROPMAN

Kropman Installatietechniek bestaat ruim 80 jaar en is een integrale technische dienstverlener. Van engineering, uitvoering en nazorg tot en met onderhoud en technisch beheer. We begeven ons in de vakgebieden werktuigbouw, elektrotechniek, meet- en regeltechniek, contamination control en prefabricage. Onze klanten bevinden zich in de utiliteitssector, de gezondheidszorg en industrie. 

Kropman heeft elf regionale vestigingen met totaal 800 medewerkers. We hebben een eigen fabriek in Nijmegen voor prefabricage van montage-opdrachten. In Rijswijk bevindt zich onze R&D-afdeling ter ondersteuning van meet-en regeltechniek. Speerpunten in ons beleid zijn: 

• Kwaliteit
• Innovatie
• Duurzaamheid

Die speerpunten zijn niet zomaar een paar woorden. We werken er dagelijks aan en we boeken er resultaten mee. We hebben bijvoorbeeld alle relevante certificeringen die onze kwaliteit onderstrepen. We zijn innovatief met bijvoorbeeld het eigen InsiteView, een software pakket voor geïntegreerd gebouwbeheer. En we bieden klanten bijvoorbeeld een compleet pakket voor energiemanagement. Je kunt Kropman Installatietechniek met deze en vele andere argumenten goed vertegenwoordigen in de markt.

JOUW PROFIEL

Heb jij een vooropleiding gelijkwaardig aan onderhoudsmonteur installatietechniek of assistent verwarmingsmonteur (ROC niveau 2) en opleiding servicemonteur installatietechniek of verwarming (ROC niveau 3) en opleiding servicetechnicus (ROC niveau 4)? Ben jij betrouwbaar en wil je jezelf ook graag ontwikkelen? En vind je het leuk om bij een gedegen organisatie te werken die behoort tot de top van de installatiebranche? Dan bieden wij je een uitstekende baan.

ARBEIDSVOORWAARDEN

Kropman biedt een informele, open en collegiale sfeer die kenmerkend is voor de organisatie. Collegialiteit scoort jaarlijks hoog in ons medewerkertevredenheidsonderzoek. Je verdient een goed salaris en we bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reis- en studiekostenvergoeding en collectieve verzekeringen. Bovendien krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. We zijn een groot bedrijf en bieden iedereen kansen. Kropman behoort tot de top. Ook voor haar werknemers.