LANDELIJK GEDELEGEERD/GEMANDATEERD INSTALLATIEVERANTWOORDELIJKE

LANDELIJK GEDELEGEERD/GEMANDATEERD INSTALLATIEVERANTWOORDELIJKE

Als installatieverantwoordelijke ben je zeer goed op de hoogte van wat er speelt voor onze klanten op het gebied van Arboverantwoordelijkheid. Jij kunt dit samen met hem vertalen naar een praktische vorm van elektrotechnische bedrijfsvoering. Daarnaast houd je je bezig met het opzetten van een toegangsregeling voor ruimten met elektrisch gevaar.
Je bent verantwoordelijk voor het goedkeuren van plannen voor de uitvoering van werkzaamheden en van de ingebruikname van de elektrische installatie.
Vanzelfsprekend geeft de installatieverantwoordelijke toestemming voor de aanvang van de werkzaamheden aan de elektrische installatie.

Daarnaast zorg jij voor een veilige werking van elektrische installaties en elektrische arbeidsmiddelen door regelmatige inspecties, toezicht op veilig gebruik van de installatie en het nemen van besluiten over tijdig herstel van gevonden gebreken, jij als installatieverantwoordelijke mag de E-werkzaamheden stilleggen of onderbreken indien de elektrische veiligheid dit vereist.

De installatieverantwoordelijke is verantwoordelijk voor het spanningsloos maken van de elektronische installatie (of laten uitvoeren hiervan onder de verantwoordelijkheid van de installatieverantwoordelijke).
Naast dit alles ben je tevens verantwoordelijk voor het maken van een beheersplan voor onderhoud en bedrijfsvoering van de elektrotechnische installatie, het up-to-date houden van alle documentatie en gebruiksinstructies voor de betreffende elektrische installatie en het vaststellen van procedures voor bediening van de elektrische installatie.

Natuurlijk verstrek je bevoegdheden (geven van aanwijzingen) aan andere medewerkers om zelfstandig werkzaamheden aan de installatie te mogen uitvoeren en Begeleid je de werkzaamheden, van opdracht tot oplevering aan de installatie.

Je verstrekt de rapportage aan- en overlegd met de eigenaar/beheerder van het pand.

OVER KROPMAN

Kropman Installatietechniek bestaat ruim 80 jaar en is een integrale technische dienstverlener. Van ontwerp, engineering, realisatie en nazorg tot en met onderhoud en technisch beheer. We begeven ons in de vakgebieden werktuigbouw, elektrotechniek, gebouwautomatisering, contamination control en prefabricage. Onze klanten bevinden zich in de utiliteitssector, de gezondheidszorg en industrie. 

Kropman heeft veertien regionale vestigingen met totaal 800 medewerkers. We hebben een eigen fabriek in Nijmegen voor prefabricage van montage-opdrachten. In Rijswijk bevindt zich onze R&D-afdeling ter ondersteuning van gebouwautomatisering. Speerpunten in ons beleid zijn: 

• Kwaliteit
• Innovatie
• Duurzaamheid

Die speerpunten zijn niet zomaar een paar woorden. We werken er dagelijks aan en we boeken er resultaten mee. We hebben bijvoorbeeld alle relevante certificeringen die onze kwaliteit onderstrepen. We zijn innovatief met bijvoorbeeld het eigen InsiteView, een software pakket voor geïntegreerd gebouwbeheer. En we bieden klanten een compleet pakket voor energiemanagement. Je kunt Kropman Installatietechniek met deze en vele andere argumenten goed vertegenwoordigen in de markt. 

JOUW PROFIEL

We zoeken een gedreven installatieverantwoordelijke met een relevante vooropleiding op minimaal MBO werk- en denkniveau (bijvoorbeeld WEB 4 of IV/WV opleiding) en met aantoonbare werkervaring.
Daarnaast beschik je over een VCA basis.

Je hebt kennis van de geldende veiligheidsvoorschriften en veiligheidsbepalingen en van de bedrijfsvoering van elektrische installaties en elektrische arbeidsmiddelen.
Je kunt zelfstandig werken en heb een goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

ARBEIDSVOORWAARDEN

Kropman biedt een informele, open en collegiale sfeer die kenmerkend is voor de organisatie. Collegialiteit scoort jaarlijks hoog in ons medewerkertevredenheidsonderzoek. Je verdient een goed salaris en we bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovendien krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. We zijn een groot bedrijf en bieden iedereen kansen. Kropman behoort tot de top. Ook voor haar werknemers.