JUNIOR CONTROLLER - NIJMEGEN

JUNIOR CONTROLLER - NIJMEGEN

Kropman heeft een uitdagende en nieuwe vacature voor de functie van junior controller. Ben jij ondernemend, secuur en hands-on? Heb je een goede focus op mensen, processen en cijfers? Ben je goed in en snel in staat hoofd- en bijzaken te onderscheiden? Lees en reageer dan op de onderstaande vacaturetekst.

FUNCTIE

Als junior controller ondersteun je onze businesscontrollers, projectcontrollers en groepscontroller.
Het grootste deel van de tijd zul je besteden aan grootboekwerkzaamheden en internationaal rapporteren (IFRS). Uiteraard denk je actief mee als het gaat om systeemaanpassingen, wagenparkbeheer, budgetteringen en inleen.
BTW aangiftes, jaarrekeningen, fiattering van inkoopfacturen, ICL en grootboek consolidatie behoren eveneens tot de werkzaamheden.
Natuurlijk ben je vrij om zelf bij te dragen aan de inrichting van jouw functie.

JOUW PROFIEL

• Minimaal een afgeronde hbo opleiding bij voorkeur richting bedrijfseconomie
• Ervaring met IFRS of bereid dit te leren
• Minimaal 24 uur per week beschikbaar
• Goede kennis van Excel 

OVER KROPMAN

Kropman Installatietechniek bestaat ruim 85 jaar en is een integrale technische dienstverlener. Van ontwerp, engineering, realisatie en nazorg tot en met onderhoud en technisch beheer. We begeven ons in de vakgebieden werktuigbouw, elektrotechniek, gebouwautomatisering, contamination control en prefabricage. Onze klanten bevinden zich in de utiliteitssector, de gezondheidszorg en industrie. 

Kropman heeft veertien regionale vestigingen met totaal ruim 800 medewerkers. We hebben een eigen fabriek in Nijmegen voor prefabricage van montage-opdrachten. In Rijswijk bevindt zich onze R&D-afdeling ter ondersteuning van gebouwautomatisering. Speerpunten in ons beleid zijn: 

• Kwaliteit
• Innovatie
• Duurzaamheid

Die speerpunten zijn niet zomaar een paar woorden. We werken er dagelijks aan en we boeken er resultaten mee. We hebben bijvoorbeeld alle relevante certificeringen die onze kwaliteit onderstrepen. We zijn innovatief met bijvoorbeeld het eigen InsiteView, een software pakket voor geïntegreerd gebouwbeheer. En we bieden klanten bijvoorbeeld een compleet pakket voor energiemanagement. Je kunt Kropman Installatietechniek met deze en vele andere argumenten goed vertegenwoordigen in de markt.

ARBEIDSVOORWAARDEN

Kropman biedt een informele, open en collegiale sfeer die kenmerkend is voor de organisatie. Je verdient een goed salaris en we bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reis- en studiekostenvergoeding en collectieve verzekeringen. Bovendien krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. We zijn een groot bedrijf en bieden iedereen kansen. Kropman behoort tot de top. Ook voor haar werknemers.