HOOFD SERVICES - BREDA

HOOFD SERVICES - BREDA

Kropman Installatietechniek heeft een vacature voor een Hoofd Services op onze snelgroeiende vestiging Breda. De afdeling Services is verantwoordelijk voor het op tijd leveren van voldoende kwalitatieve medewerkers ten behoeve van de onderhoudswerkzaamheden, kleine klussen en van de afgesproken overige diensten bij onze klanten. Hoofd Services zorgt dat de processen worden geoptimaliseerd en (daardoor) de medewerkers uitstekend functioneren en (door)groeien in hun werk. Je stuurt op de vestiging Breda direct de werkvoorbereiding en de technisch beheerders op de sublocaties aan. Uiteraard dien je de samenwerking op te zoeken tussen de andere Hoofd Services binnen Kropman en natuurlijk de samenwerking met de contractbeheerders en Hoofd Projecten binnen de vestiging

ARBEIDSVOORWAARDEN KROPMAN

Kropman biedt een informele, open en collegiale sfeer die kenmerkend is voor de organisatie. Collegialiteit scoort jaarlijks hoog in ons medewerkertevredenheidsonderzoek. Je verdient een goed salaris en we bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reis- en studiekostenvergoeding en collectieve verzekeringen. Bovendien krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. We zijn een groot bedrijf en bieden iedereen kansen. Kropman behoort tot de top. Ook voor haar werknemers.

OVER KROPMAN INSTALLATIETECHNIEK

Kropman Installatietechniek bestaat ruim 80 jaar en is een integrale technische dienstverlener. Van ontwerp, engineering, realisatie en nazorg tot en met onderhoud en technisch beheer. We begeven ons in de vakgebieden werktuigbouw, elektrotechniek, gebouwautomatisering, contamination control en prefabricage. Onze klanten bevinden zich in de utiliteitssector, de gezondheidszorg en industrie.

Kropman heeft 14 regionale vestigingen met totaal 800 medewerkers. We hebben een eigen fabriek in Nijmegen voor prefabricage van montage-opdrachten. In Rijswijk bevindt zich onze R&D-afdeling ter ondersteuning van gebouwautomatisering. Speerpunten in ons beleid zijn:

• Kwaliteit
• Innovatie
• Duurzaamheid

Die speerpunten zijn niet zomaar een paar woorden. We werken er dagelijks aan en we boeken er resultaten mee. We hebben bijvoorbeeld alle relevante certificeringen die onze kwaliteit onderstrepen. We zijn innovatief met bijvoorbeeld het eigen InsiteView, een software pakket voor geïntegreerd gebouwbeheer. En we bieden klanten bijvoorbeeld een compleet pakket voor energiemanagement. Je kunt Kropman Installatietechniek met deze en vele andere argumenten goed vertegenwoordigen in de markt.

De businesslijn Services van Kropman Installatietechniek bestaat uit 14 vestingen. Dagelijks streven circa 450 collega’s om een toonaangevende partner te worden voor onze klanten met vernieuwende dienstverlening. Onze vestiging in Breda voert de dagelijkse operatie uit van onze servicecontracten bij klanten in de Gezondheidszorg, Utiliteit en Industrie in de regio Breda. De vestiging is de afgelopen jaren hard gegroeid. Deze groei willen we continueren. Tevens willen we onze dienstverlening toonaangevend houden. We verwachten van onze Hoofden een actieve bijdrage hierin.

PROFIEL HOOFD SERVICES

  • Heb jij een opleiding op HBO-niveau en minimaal 5 jaar relevante leidinggevende ervaring binnen een service, onderhoud of beheersomgeving?
  • Ben jij op je best in een hectische omgeving waar een grote uitdaging op je wacht?
  • Ben jij een People-manager die de medewerkers in hun kracht kan zetten.
  • Kun jij over de afdeling heen kijken en zorg dragen voor een afstemming tussen de verschillende disciplines?  Want dat is de kracht van onze integrale dienstverlening!

Wij gaan graag samen met jou in gesprek