HOOFD PROJECTEN - RIJSWIJK

HOOFD PROJECTEN - RIJSWIJK

Voor de vestiging Rijswijk is het Hoofd Projecten verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van de integrale projectuitvoering met betrekking tot kortlopende werken, engineering, werkvoorbereiding en uitvoering binnen de servicevestiging door hier op pro-actieve basis leiding aan te geven. Zelf leg je verantwoording af aan de vestigingsmanager.
Hij draagt zorg voor een juiste bewaking van de financiën, de planning en kwaliteit van de projecten door het coachen, aansturen en begeleiden van de (junior) projectleiders en –managers. Daartoe verzorgt hij een volledige en correcte informatieoverdracht (schriftelijk en/of mondeling) naar alle betrokken partijen (in- en extern) met betrekking tot alle projectgerelateerde zaken, adviseert hij over het op te stellen projectplan en rapporteert hij over de voortgang van de projecten aan de vestigingsmanager/directie. Na afronding van een project draagt het hoofd vestigingsprojecten zorg voor de projectevaluatie.

ARBEIDSVOORWAARDEN KROPMAN

Kropman speelt al jaren een hoofdrol in de installatietechniek. Onze kennis en ervaring zie je niet alleen terug in de projecten maar ook in de wijze waarop we met medewerkers omgaan. We bieden onze medewerkers kansen om zichzelf te ontwikkelen door studie en begeleiding. En we bieden mensen vooruitzichten om door te groeien bij Kropman. Dat kan ook bij een bedrijf met zoveel medewerkers dat steeds weer verder groeit. Naast een informele, open en collegiale sfeer bieden wij je een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reis- en studiekostenvergoeding en collectieve verzekeringen.

VACATURE HOOFD PROJECTEN RIJSWIJK

Kropman heeft een vacature Hoofd Projecten voor de vestiging in Rijswijk. De vestiging maakt deel uit van het landelijk netwerk van regiokantoren waarmee Kropman de markt slagvaardig tegemoet treedt. Ook in Rijswijk staan we dicht bij onze klanten. Voor onze projecten in nieuwbouw, renovatie en onderhoud zoeken we een Hoofd Projecten met minimaal HBO-niveau. Vind jij het een uitdaging om ons team in Rijswijk op jouw vakgebied aan te sturen? Reageer dan op de vacature Hoofd Projecten Rijswijk.

OVER KROPMAN INSTALLATIETECHNIEK

Kropman heeft in ruim 75 jaar tijd een stevig fundament gelegd voor haar toppositie in de installatiebranche. Met een landelijke dekking en regionale slagkracht van negen vestigingen biedt Kropman alle denkbare oplossingen op installatiegebied. Als systeemintegrator bestrijkt Kropman de werkterreinen werktuigbouw, elektrotechniek, meet- en regeltechniek, contamination control en prefabricage. Met focus op klanten in de utiliteit, gezondheidszorg, farmacie en industrie is Kropman erin geslaagd een stabiel fundament voor verdere groei te leggen. 

Kropman heeft 14 regionale vestigingen. In Nijmegen heeft Kropman een fabriek voor prefabricage van montageopdrachten. In Rijswijk bevindt zich de afdeling research en development ter ondersteuning van meet- en regeltechniek. Kropman heeft meer dan 800 medewerkers die onder prima arbeidsomstandigheden zorg dragen voor onze groei. 

PROFIEL HOOFD PROJECTEN

Deze HBO-functie biedt zowel financieel, technisch als organisatorisch een uitdaging. Ben jij de expert op gebied van projectbeheersing? Kun jij ervoor zorg dragen dat dit efficiënt gebeurt? En kun je over de afdeling heen kijken en zorg dragen voor een afstemming tussen de verschillende disciplines. Want dat is onze kracht in integrale dienstverlening. Beschik jij over de juiste communicatieve vaardigheden om kennis en informatie intern en extern over te dragen? En vooral, vind je het leuk om in deze functie het beste uit jezelf naar boven te halen?