Hoofd montage - Nijmegen

Hoofd Montage - Nijmegen

Als Hoofd Montage heb je de algemene leiding over de montageafdeling en ben je verantwoordelijk voor de aan (service)projecten toegewezen montagemedewerkers. Je ziet toe op de planning, montagecapaciteit, werkzaamheden en de veiligheid van de medewerkers. Ook ben je verantwoordelijk voor het op niveau houden van de kennis en vaardigheden van de medewerkers om aan de gevraagde kwaliteit te voldoen. Scholing en ontwikkeling vervullen hierin een belangrijke rol. Ook zorg je ervoor dat de vereiste middelen (gereedschappen, persoonlijke beschermingsmiddelen e.d.) op tijd beschikbaar zijn zodat de medewerkers de werkzaamheden adequaat en veilig kunnen uitvoeren. Kropman geeft je veel verantwoordelijkheden en daarmee samenhangende bevoegdheden in een afwisselende en uitdagende baan.

OVER KROPMAN

Kropman Installatietechniek bestaat bijna 85 jaar en is een integrale technische dienstverlener. Van ontwerp, engineering, realisatie en nazorg tot en met onderhoud en technisch beheer. We begeven ons in de vakgebieden werktuigbouw, elektrotechniek, gebouwautomatisering, contamination control en prefabricage. Onze klanten bevinden zich in de utiliteitssector, de gezondheidszorg en industrie.

Kropman heeft veertien regionale vestigingen met totaal ruim 800 medewerkers. We hebben een eigen fabriek in Nijmegen voor prefabricage van montage-opdrachten. In Rijswijk bevindt zich onze R&D-afdeling ter ondersteuning van gebouwautomatisering. Speerpunten in ons beleid zijn:

• Kwaliteit
• Innovatie
• Duurzaamheid

Die speerpunten zijn niet zomaar een paar woorden. We werken er dagelijks aan en we boeken er resultaten mee. We hebben bijvoorbeeld alle relevante certificeringen die onze kwaliteit onderstrepen. We zijn innovatief met bijvoorbeeld het eigen InsiteView, een software pakket voor geïntegreerd gebouwbeheer. En we bieden klanten bijvoorbeeld een compleet pakket voor energiemanagement. Je kunt Kropman Installatietechniek met deze en vele andere argumenten goed vertegenwoordigen in de markt.

FUNCTIE HOOFD MONTAGE 

Als hoofd montage neem je verantwoordelijkheid voor het resultaat. Als er afwijkingen zijn, signaleer en communiceert je hierover. Vanzelfsprekend ga je door tot het afgesproken resultaat is bereikt. Je hebt de vrijheid om te handelen op eigen initiatief binnen het vastgestelde kader van de opdracht.
Je neemt onder tijdsdruk beslissingen en beslist of neemt een standpunt in zodra de belangrijkste informatie voorhanden is.
Als hoofd montage neem je ook beslissingen bij tegenstrijdige belangen.

Bij afwijkingen of constateringen van onveilige situaties of handelingen ben je bevoegd om de werkzaamheden stil te leggen, hierbij zal na stillegging overleg plaatsvinden met de eigen leidinggevende voor het bepalen van de juiste actie en maatregelen.

JOUW PROFIEL

Je hebt minimaal een technische opleiding op MBO niveau afgerond en minimaal 5 jaar succesvolle ervaring binnen de installatietechniek en hebt de ambitie om leiding te geven;
Je hebt kennis van bedrijfseigen en wettelijk verplichte richtlijnen, werkinstructies en voorschriften met betrekking tot kwaliteit, arbo & milieu; Je hebt kennis de voorgeschreven normen; Beschikt over de noodzakelijke materiaal- en gereedschappenkennis.

Uiteraard dien je in het bezit te zijn van een geldig Veiligheid voor Operationeel leidinggevenden certificaat. (VOL VCA)

ARBEIDSVOORWAARDEN

Kropman biedt een informele, open en collegiale sfeer die kenmerkend is voor de organisatie. Collegialiteit scoort jaarlijks hoog in ons medewerkerstevredenheidsonderzoek. Je verdient een goed salaris en we bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reis- en studiekostenvergoeding en collectieve verzekeringen. Bovendien krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. We zijn een groot bedrijf en bieden iedereen kansen. Kropman behoort tot de top. Ook voor haar werknemers.