ENGINEER WTB - UTRECHT / BREDA

ENGINEER W - UTRECHT / BREDA

Voor de vacature W Engineer zoekt Kropman Installatietechniek een bruggenbouwer. Je dagelijks werk als Engineer bestaat uit het berekenen en ontwerpen van werktuigbouwkundige installaties. Je vormt als het ware een brug tussen de afdeling engineering, de projectleiding en de uitvoering. Daarom beschik je naast een technische opleiding op MBO-niveau over goede contactuele vaardigheden. Je wilt samen met je nieuwe collega’s bewijzen dat Kropman tot de top in de installatiebranche behoort

WIST JE DAT;

  • Kropman ruim 800 medewerkers heeft en complexe installaties ontwerpt, engineert, prefabriceert, realiseert en onderhoudt dankzij onze 11 vestigingen in heel Nederland?

  • Kropman al jaren stabiel groeit en financieel beter presteert dan de markt?

  • Collegialiteit jaarlijks hoog scoort in ons medewerkerstevredenheidsonderzoek?

  • Wij graag ons gezonde boerenverstand gebruiken en nee zeggen tegen onverantwoorde risico’s?

  • Wij van oudsher een familiebedrijf en nog steeds een platte organisatie zijn waar de deur van de directeur altijd open staat?

WIJ BIEDEN JOU;

  • uitdagend werk omdat wij altijd voorop willen lopen qua duurzaamheid, innovatie en kwaliteit.

  • een goed salaris en goede secundaire voorwaarden.

  • 24 vrije dagen en 13 ATV dagen

  • goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden waardoor jij kan doorgroeien binnen onze organisatie. Net als vele andere collega's voor jou.

FUNCTIE;

Voor de vacature Engineer W zoekt Kropman Installatietechniek een bruggenbouwer. Je dagelijks werk als Engineer bestaat uit het berekenen en ontwerpen van werktuigbouwkundige installaties. Je vormt als het ware een brug tussen de afdeling engineering, de projectleiding en de uitvoering. Daarom beschik je naast een technische opleiding op MBO-niveau over goede contactuele vaardigheden. Je wilt samen met je nieuwe collega’s bewijzen dat Kropman tot de top in de installatiebranche behoort.

PROFIEL;

Je hebt minimaal een technische opleiding op MBO-niveau (ROC niveau 4). Je beschikt over goede contactuele vaardigheden. Je bent betrouwbaar, klantgericht en hebt een flexibele werkhouding. Bovendien wil je jezelf verder ontwikkelen. We vinden deze instelling belangrijk omdat we graag samen met jou verder willen groeien.