ENGINEER E - NIJMEGEN

ENGINEER E - NIJMEGEN

Je berekent en ontwerpt E-installaties en onderhoudt contacten met de projectleider, opdrachtgever en de montageleiding. Daarnaast verzorg je en bewaak je goedkeuringsprocedures van opdrachtgever, instanties en (nuts)bedrijven. Je bent verantwoordelijk voor de voortgang en kostenbewaking van het tekenwerk en de engineering en voor een juiste afstemming op de overeengekomen planning.

WIST JE DAT;

  • Kropman ruim 800 medewerkers heeft en complexe installaties ontwerpt, engineert, prefabriceert, realiseert en onderhoudt dankzij onze 11 vestigingen in heel Nederland?
  • Kropman al jaren stabiel groeit en financieel beter presteert dan de markt?
  • Collegialiteit jaarlijks hoog scoort in ons medewerkerstevredenheidsonderzoek?
  • Wij graag ons gezonde boerenverstand gebruiken en nee zeggen tegen onverantwoorde risico’s?
  • Wij van oudsher een familiebedrijf en nog steeds een platte organisatie zijn waar de deur van de directeur altijd open staat?

WIJ BIEDEN JOU;

  • uitdagend werk omdat wij altijd voorop willen lopen qua duurzaamheid, innovatie en kwaliteit.
  • een goed salaris en goede secundaire voorwaarden.
  • 24 vrije dagen en 13 ATV dagen
  • goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden waardoor jij kan doorgroeien binnen onze organisatie. Net als vele andere collega's voor jou.

FUNCTIE;

Voor onze regionale vestiging in Nijmegen zoekt Kropman een engineer die ons team komt versterken. Kropman is niet alleen in Nijmegen een toonaangevend installatiebedrijf. Landelijk behoren we tot de top van de installatiebranche. Die positie willen we graag behouden en verder uitbouwen. Daarom zoeken we een engineer E, in bezit van de opleiding Technicus sterkstroominstallaties TSI.

PROFIEL;

Je hebt minimaal de opleiding Technicus sterkstroominstallaties TSI (ROC niveau 4) gevolgd. Je bent betrouwbaar en betrokken. Je werkt graag samen met collega’s resultaatgericht naar het doel. Het resultaat is hoogwaardig van kwaliteit en tot stand gekomen met oog voor kostenbeheersing. Je brengt creativiteit mee waarmee je inspeelt op veranderende situaties en waarmee je continu op zoek bent naar vernieuwing en verbetering van de uitvoering en organisatie van je werk. De wil om jezelf te ontwikkelen, vinden we zeer belangrijk.