CONTRACTBEHEERDER - ZWOLLE

CONTRACTBEHEERDER - ZWOLLE

Kropman Installatietechniek zoekt een resultaat- en klantgerichte Contractbeheerder voor onze servicevestiging in Zwolle. Onze Contractbeheerder geeft functioneel leiding aan de onderhoudsteams van onze klanten. Als Contractbeheerder ben je verantwoordelijk voor de technische, financiële, organisatorische en commerciële aspecten van jouw complexere onderhoudscontracten. De complexiteit wordt bepaald door de contractwaarde (10.000-250.000 euro) en het soort van contract (denk bijvoorbeeld aan prestatiecontracten). In deze hoedanigheid coach je jouw teamleden en creëer je een teamsfeer.

Bel, mail of Whatsapp met onze Recruiter via info@werkenbijkropman.nl of via 0652 3666 02. Of solliciteer direct onderaan deze pagina.

OVER KROPMAN

Kropman loopt voorop in de ontwikkeling van technische installaties. Ook in het installeren en onderhouden van deze installaties hebben we ambities. Door het verlenen van service en onderhoud zorgen we ervoor dat de installaties optimaal werken en een lange levensduur hebben. Met die wetenschap kunnen onze klanten op ons bouwen en kiezen steeds meer organisaties voor een technische installatie van Kropman. Inmiddels werken er 800 medewerkers vanuit elf regionale vestigingen.

JE FUNCTIE

Als Contractbeheerder ben je verantwoordelijk voor de technische, financiële, organisatorische en commerciële aspecten van jouw complexere onderhoudscontracten. De complexiteit wordt bepaald door de contractwaarde (10.000-250.000 euro) en het soort van contract (denk bijvoorbeeld aan prestatiecontracten). In deze hoedanigheid coach je jouw teamleden en creëer je een teamsfeer.

JE PROFIEL

  • Heb jij een relevante opleiding op minimaal HBO niveau?
  • Beschik jij over passende (commerciële) werkervaring in de technische branche?
  • Ben jij ervaren met (prestatie) onderhoudscontracten aan complexere installaties?
  • Heb jij een langjarig perspectief werk je op tactisch niveau samen met onze klanten?

Dan gaan wij graag samen met jou in gesprek!

JE ARBEIDSVOORWAARDEN

Het werken voor een grote organisatie met regionale vestigingen heeft zijn voordelen. Bij Kropman is het personeelsbeleid goed geregeld en hebben we oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Bovendien bieden we je naast een goed salaris prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Onze cultuur kenmerkt zich als informeel, open en collegiaal. Collega’s werken graag samen met elkaar. Met z’n allen bieden we kwaliteit, innovatieve oplossingen en aandacht voor duurzaamheid. Wil jij dat ook?