CONTRACTBEHEERDER - Utrecht

JOUW FUNCTIE ALS CONTRACTBEHEERDER

Als contractbeheerder geef je leiding aan het onderhoudsteam en ben je technisch, financieel en organisatorisch verantwoordelijk voor het onderhoudscontract. Je bewaakt de kwaliteit, voortgang en het budget. Je zorgt voor afstemming op de klanteisen, coacht je teamleden en creëert een teamsfeer. Verder beheer je de relatie met alle betrokken partijen en behartig je de belangen van de klant en Kropman.

JE ARBEIDSVOORWAARDEN

Werken bij Kropman is werken voor een bedrijf dat voorop loopt in de markt. Kropman kom je overal tegen in Nederland. In Amstelveen hebben we een servicevestiging waar gedreven mensen iedere dag onze klanten van dienst zijn. Naast een informele, open en collegiale sfeer bieden wij je een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. We begeleiden iedere werknemer in zijn ontwikkeling. Je krijgt dan ook volop kansen om door te groeien. 
 

CONTRACTBEHEERDER IN UTRECHT

Voor de vacature contractbeheerder zoeken we een enthousiaste persoonlijkheid op HBO niveau die leiding kan geven aan het onderhoudsteam van Kropman Installatietechniek Utrecht. De contractbeheerder is verantwoordelijk voor de technische, financiële en organisatorische aspecten van de onderhoudscontracten. Je coacht je teamleden en creëert een teamsfeer. Ervaring in managen van projecten en contracten in onderhoud is daarom noodzakelijk. Zo kunnen we ook in contractbeheer vooroplopen.

SERVICE EN ONDERHOUD BIJ KROPMAN

Wij bieden onze klanten service- en onderhoudscontracten voor geïntegreerde systemen op het gebied van telecommunicatie, alarmering, automatisering en infrastructuur van uiteenlopende merken. Programmeerwijzigingen en storingen kunnen elektronisch worden gemeld. Via de e-service-portal is de voortgang van de afhandeling van de aanvraag te volgen. Historische overzichten van eerdere aanvragen zijn ook online te bekijken.

PROFIEL VAN DE CONTRACTBEHEERDER

Je hebt een relevante technische opleiding en minimaal HBO werk- en denkniveau. Je hebt aantoonbare ervaring met het managen van onderhoudsprojecten en –contracten in de installatiebranche. Je beschikt over goede leidinggevende en contactuele vaardigheden. Je bent betrouwbaar en hebt een flexibele werkhouding. Verder kom je gemaakte afspraken na en ben je klantgericht. Je wilt samen met je nieuwe collega’s onze doelen verwezenlijken en je ziet het als een uitdaging jezelf verder te ontwikkelen in boeiende projecten.