CONTRACTBEHEERDER - EINDHOVEN

CONTRACTBEHEERDER EINDHOVEN

Kropman Installatietechniek zoekt een resultaat- en klantgerichte Contractbeheerder voor onze servicevestiging in Eindhoven. Onze Contractbeheerder geeft functioneel leiding aan de onderhoudsteams van onze klanten in de regio Eindhoven. Als Contractbeheerder ben je verantwoordelijk voor de technische, financiële, organisatorische en commerciële aspecten van jouw complexere onderhoudscontracten. De complexiteit wordt bepaald door de contractwaarde (250.000-300.000 euro) en het soort van contract (denk bijvoorbeeld aan prestatiecontracten). In deze hoedanigheid coach je jouw teamleden en creëer je een teamsfeer.

De businesslijn Services van Kropman Installatietechniek bestaat uit 11 vestingen. Dagelijks streven circa 450 collega’s om een toonaangevende partner te worden voor onze klanten met vernieuwende dienstverlening. Onze vestiging in Eindhoven voert de dagelijkse operatie uit van onze servicecontracten bij klanten in de Gezondheidszorg, Utiliteit en Industrie in de regio. Ook projecten tot circa € 300.000,-- worden door onze servicevestiging zelfstandig uitgevoerd. Zowel heel Services als de vestiging Enschede groeien. Deze groei willen we continueren. Tevens willen we onze dienstverlening toonaangevend houden. We verwachten van onze collega’s een actieve bijdrage hierin.

Bel, mail of Whatsapp met onze Recruiter via info@werkenbijkropman.nl of via 0652 3666 02. Of solliciteer direct onderaan deze pagina.

OVER KROPMAN

Kropman Installatietechniek bestaat ruim 80 jaar en is een integrale technische dienstverlener. Van ontwerp, engineering, realisatie en nazorg tot en met onderhoud en technisch beheer. We begeven ons in de vakgebieden werktuigbouw, elektrotechniek, meet- en regeltechniek, contamination control en prefabricage. Onze klanten bevinden zich in de utiliteitssector, de gezondheidszorg en industrie. 

Kropman heeft twaalf regionale vestigingen met totaal 800 medewerkers. We hebben een eigen fabriek in Nijmegen voor prefabricage van montage-opdrachten. In Rijswijk bevindt zich onze R&D-afdeling ter ondersteuning van meet-en regeltechniek. Speerpunten in ons beleid zijn: 

• Kwaliteit
• Innovatie
• Duurzaamheid

Die speerpunten zijn niet zomaar een paar woorden. We werken er dagelijks aan en we boeken er resultaten mee. We hebben bijvoorbeeld alle relevante certificeringen die onze kwaliteit onderstrepen. We zijn innovatief met bijvoorbeeld het eigen InsiteView, een software pakket voor geïntegreerd gebouwbeheer. En we bieden klanten bijvoorbeeld een compleet pakket voor energiemanagement. Je kunt Kropman Installatietechniek met deze en vele andere argumenten goed vertegenwoordigen in de markt. 

DE FUNCTIE CONTRACTBEHEERDER

Wij zoeken een Contractbeheerder die over goede leidinggevende-, contactuele en onderhandelingsvaardigheden beschikt. We verwachten van jou dat je de dagelijkse operatie duidelijk overstijgt, een langjarig perspectief hebt, op tactisch niveau opereert en ook op dat niveau met klanten acteert.

JOUW PROFIEL

Heb jij de juiste opleiding, certificering en werkervaring op HBO+ niveau? Heb je aantoonbare (commerciële) succesvolle ervaring met het managen van onderhoudsprojecten en –contracten in de installatiebranche? Wil jij in onze branche voorop lopen samen met jouw nieuwe collega’s en wil jij onze doelen overtreffen? Dan gaan wij graag met jou in gesprek.

ARBEIDSVOORWAARDEN

Kropman biedt een informele, open en collegiale sfeer die kenmerkend is voor de organisatie. Je verdient een goed salaris en we bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reis- en studiekostenvergoeding en collectieve verzekeringen. Bovendien krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. We zijn een groot bedrijf en bieden iedereen kansen. Kropman behoort tot de top. Ook voor haar werknemers.