CONTRACTBEHEERDER - ASSEN

CONTRACTBEHEERDER - ASSEN

Kropman Installatietechniek zoekt een resultaat- en klantgerichte Contractbeheerder voor onze servicevestiging in Assen. Onze Contractbeheerder geeft functioneel leiding aan de onderhoudsteams van onze klanten in de regio Assen. Als Contractbeheerder ben je verantwoordelijk voor de technische, financiële, organisatorische en commerciële aspecten van jouw complexere onderhoudscontracten. De complexiteit wordt bepaald door de contractwaarde (250.000-300.000 euro) en het soort van contract (denk bijvoorbeeld aan prestatiecontracten). In deze hoedanigheid coach je jouw teamleden en creëer je een teamsfeer. Tevens ben je in Rotterdam de rechterhand van de vestigingsmanager.

De businesslijn Services van Kropman Installatietechniek bestaat uit 11 vestingen. Dagelijks streven circa 800 collega’s om een toonaangevende partner te worden voor onze klanten met vernieuwende dienstverlening. Onze vestiging in Assen voert de dagelijkse operatie uit van onze servicecontracten bij klanten in de Gezondheidszorg, Utiliteit en Industrie in de regio. Ook projecten tot circa € 300.000,-- worden door onze servicevestiging zelfstandig uitgevoerd. Zowel heel Services als de vestiging Assen groeit. Deze groei willen we continueren. Tevens willen we onze dienstverlening toonaangevend houden. We verwachten van onze collega’s een actieve bijdrage hierin.

Heb je vragen over deze vacature of wil je rechtstreeks reageren? Mail, bel of Whatsapp onze Recruiter via 0652 3666 02.

OVER KROPMAN

Kropman Installatietechniek bestaat ruim 80 jaar en is een integrale technische dienstverlener. Van ontwerp, engineering, realisatie en nazorg tot en met onderhoud en technisch beheer. We begeven ons in de vakgebieden werktuigbouw, elektrotechniek, meet- en regeltechniek, contamination control en prefabricage. Onze klanten bevinden zich in de utiliteitssector, de gezondheidszorg en industrie.

Kropman heeft elf regionale vestigingen met totaal 800 medewerkers. We hebben een eigen fabriek in Nijmegen voor prefabricage van montage-opdrachten. In Rijswijk bevindt zich onze R&D-afdeling ter ondersteuning van meet-en regeltechniek. Speerpunten in ons beleid zijn:

• Kwaliteit
• Innovatie
• Duurzaamheid

Die speerpunten zijn niet zomaar een paar woorden. We werken er dagelijks aan en we boeken er resultaten mee. We hebben bijvoorbeeld alle relevante certificeringen die onze kwaliteit onderstrepen. We zijn innovatief met bijvoorbeeld het eigen InsiteView, een software pakket voor geïntegreerd gebouwbeheer. En we bieden klanten bijvoorbeeld een compleet pakket voor energiemanagement. Je kunt Kropman Installatietechniek met deze en vele andere argumenten goed vertegenwoordigen in de markt.

JOUW PROFIEL

  • Heb jij een relevante opleiding op minimaal HBO niveau?
  • Beschik jij over passende (commerciële) werkervaring in de technische branche?
  • Ben jij ervaren met (prestatie) onderhoudscontracten aan complexere installaties?
  • Heb jij een langjarig perspectief werk je op tactisch niveau samen met onze klanten?

Dan gaan wij graag samen met jou in gesprek!

ARBEIDSVOORWAARDEN

Kropman biedt een informele, open en collegiale sfeer die kenmerkend is voor de organisatie. Je verdient een goed salaris en we bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reis- en studiekostenvergoeding en collectieve verzekeringen. Bovendien krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. We zijn een groot bedrijf en bieden iedereen kansen. Kropman behoort tot de top. Ook voor haar werknemers.