Adviseur Elektrotechniek - Nijmegen / Utrecht

Adviseur Elektrotechniek - Nijmegen of Utrecht

De Adviseur O&T-team adviseert de (interne) klant over producten, diensten en markttrends en informatie, die de organisatie kan leveren, rekening houdend met het door de klant beschikbaar gestelde budget en de gedefinieerde klantwensen.

O&T staat voor:

- Ontwerp; we realiseren grote en/of complexe ontwerpen voor zowel onze eigen projecten en services organisatie als voor externe organisaties.

- Techniek; adviseren onze klanten en eigen organisatie over nieuwe technieken, processen en innovaties (big data, IOT, BIM, ….) en zetten uit/draaien mee in pilots en implementatie trajecten.
 

OVER KROPMAN

Kropman Installatietechniek bestaat bijna 85 jaar en is een integrale technische dienstverlener. Van ontwerp, engineering, realisatie en nazorg tot en met onderhoud en technisch beheer. We begeven ons in de vakgebieden werktuigbouw, elektrotechniek, gebouwautomatisering, contamination control en prefabricage. Onze klanten bevinden zich in de utiliteitssector, de gezondheidszorg en industrie.

Kropman heeft veertien regionale vestigingen met totaal ruim 800 medewerkers. We hebben een eigen fabriek in Nijmegen voor prefabricage van montage-opdrachten. In Rijswijk bevindt zich onze R&D-afdeling ter ondersteuning van gebouwautomatisering. Speerpunten in ons beleid zijn:

• Kwaliteit
• Innovatie
• Duurzaamheid

Die speerpunten zijn niet zomaar een paar woorden. We werken er dagelijks aan en we boeken er resultaten mee. We hebben bijvoorbeeld alle relevante certificeringen die onze kwaliteit onderstrepen. We zijn innovatief met bijvoorbeeld het eigen InsiteView, een software pakket voor geïntegreerd gebouwbeheer. En we bieden klanten bijvoorbeeld een compleet pakket voor energiemanagement. Je kunt Kropman Installatietechniek met deze en vele andere argumenten goed vertegenwoordigen in de markt.

FUNCTIE ADVISEUR ELEKTROTECHNIEK 

Als adviseur Elektrotechniek werk je in een team bestaat uit hoogopgeleide kennisdragers die integraal naar oplossingen zoeken en hierbij ook buiten de eigen disciplines; Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek en GebouwAutomatisering kijken o.a. op bouwfysisch en bouwkundig vlak.

De Adviseur definieert op basis van informatie en wensen van de klant het probleem en is in staat de klant gericht te adviseren over mogelijke oplossingsrichtingen. Je definieert zowel de conceptfase, designfase en constructfase. De adviseur brengt zodanig advies uit dat de klant overtuigd is de voorgestelde oplossingsrichting aan te schaffen. Vanzelfsprekend herkent de adviseur Elektrotechniek kansen en weet deze effectief binnen de organisatie uit te zetten;

JOUW PROFIEL

Je hebt minimaal een technische opleiding op HBO/WO niveau afgerond en minimaal 3 jaar ervaring als adviseur Elektrotechniek, met specifieke uitvoeringskennis.;
Je kunt complexe problemen ontleden, oplossen en op een eenvoudige manier overbrengen aan (interne) klanten.; Je bent representatief en communicatief vaardig (kan goed schakelen tussen verschillende niveaus).

ARBEIDSVOORWAARDEN

Kropman biedt een informele, open en collegiale sfeer die kenmerkend is voor de organisatie. Collegialiteit scoort jaarlijks hoog in ons medewerkerstevredenheidsonderzoek. Je verdient een goed salaris en we bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reis- en studiekostenvergoeding en collectieve verzekeringen. Bovendien krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. We zijn een groot bedrijf en bieden iedereen kansen. Kropman behoort tot de top. Ook voor haar werknemers.