Prefabricage

HOOFD PREFAB ENGINEERING - NIJMEGEN

HOOFD PREFAB ENGINEERING - NIJMEGEN

De Fabriek van landelijk installatiebedrijf Kropman prefabriceert leidingwerk voor de installaties van verschillende Kropmanprojecten. Kropman maakt hoogwaardige installaties voor complexe gebouwen zoals bioscopen, ziekenhuizen, musea en farmabedrijven. Daarnaast is de fabriek actief in industrieel leidingwerk en skidbouw onder andere voor farma, datacenters, warmtenetten, LNG stations en RVS leidingwerk in de food. De fabriek is als enige in de installatiebranche gecertificeerd als lasorganisatie conform EN-ISO 3834.

WERKVOORBEREIDER B FABRIEK - NIJMEGEN

WERKVOORBEREIDER B FABRIEK - NIJMEGEN

Als werkvoorbereider B fabriek in Nijmegen bij Kropman Installatietechniek heb je volop afwisseling in meerdere projecten tegelijk en de voorbereiding hiervan. Als vakman waarborg je ook de kwaliteit en de kosten.
Je bent de ‘spin in het web’ degene waar alle informatie samenkomt en vanwaar alle informatie verstrekt wordt voor een juiste uitvoering van de werkzaamheden, je bent dus in grote mate bepalend voor het succes van een project. Wil jij werken voor de top in de installatiebranche? We zoeken bij voorkeur iemand met een WTB-achtergrond in de installatiebranche.