WERKVOORBEREIDER SERVICES - AMSTELVEEN

WERKVOORBEREIDER SERVICES - AMSTELVEEN

Je houdt je bezig met de werkvoorbereiding voor de onderhoudsprojecten. Tot je taken behoort bijvoorbeeld het doorspreken van een onderhoudsproject met de projectleiding. Daarnaast het opstellen van de projectindeling voor werkvolgorde, deeltaken, urenbewaking en materiaalvoorziening. Je zorgt voor tijdige levering en aanvoer van materialen en gereedschap op het onderhoudsproject en bewaakt de voortgang. Je verzorgt calculaties en materiaalspecificaties, stelt offertes op en verricht de benodigde administratieve handelingen. Een heel afwisselende baan met afwisselende projecten.

WERKVOORBEREIDER SERVICES INSTALLATIETECHNIEK AMSTELVEEN

Kropman Installatietechniek Amstelveen zoekt voor haar vestiging een gedreven werkvoorbereider Services. Deze afdeling zorgt voor professioneel onderhoud en technisch beheer van onze installaties. Dat biedt een langere levensduur van onze installaties en leidt tot kostenbesparingen. En tevreden gebruikers! Jij zorgt voor alle voorbereiding van het onderhoud. Zodat je collega’s direct aan de slag kunnen.

OVER KROPMAN SERVICES

Kropman Installatietechniek behoort tot de top van de installatietechniek. Kropman biedt een prachtig pakket aan diensten voor de utiliteitbouw, gezondheidzorg en industrie. Met veertien vestigingen en ruim 800 medewerkers leveren we technische installaties ten behoeve van nieuwbouw en renovatieprojecten. Kropman Services heeft een breed dienstenpakket om deze installaties te onderhouden, te inspecteren en technisch te beheren. Het preventieve onderhoud bevordert de duurzaamheid van de installaties.

JOUW PROFIEL

Je hebt een minimaal een opleiding MTS afgerond, aangevuld met diverse functiegerichte cursussen. Je bent betrouwbaar en hebt een flexibele werkhouding. Verder kom je gemaakte afspraken na en ben je klantgericht. Je draagt graag samen met je nieuwe collega´s bij in het onderhoud van de installaties en je ziet het als een uitdaging jezelf verder te ontwikkelen.

De arbeidsvoorwaarden
Bij Kropman is het personeelsbeleid goed geregeld en hebben we oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Bovendien bieden we je naast een prima salaris tal van regelingen. Onze cultuur kenmerkt zich als informeel, open en collegiaal. Collega’s werken graag samen met elkaar. En met z’n allen bieden we kwaliteit, innovatieve oplossingen en aandacht voor duurzaamheid