TRAINEE/ PROFESSIONAL IN OPLEIDING - NIJMEGEN

TRAINEE/ PROFESSIONAL IN OPLEIDING - NIJMEGEN

Kropman Installatietechniek zoekt voor de prefab-fabriek in Nijmegen en de servicevestiging in Nijmegen een ambitieuze Trainee. 
Heb jij een technische of bedrijfskundige achtergrond (HBO/TU) dan gaan we actief aan de slag om jouw carrière een mooie start te geven binnen Kropman. 

OVER KROPMAN

Kropman Installatietechniek bestaat al meer dan 80 jaar en is een integrale technische dienstverlener van engineering, uitvoering en nazorg tot en met onderhoud en technisch beheer. We begeven ons in de vakgebieden werktuigbouw, elektrotechniek, meet- en regeltechniek, contamination control en prefabricage. Onze klanten bevinden zich in de utiliteitssector, de gezondheidszorg en industrie. 

Kropman heeft in totaal 800 medewerkers waarvan de meeste werkzaam zijn op de elf regionale servicevestigingen en de realisatie unit projecten. Daarnaast hebben we een eigen fabriek in Nijmegen voor prefabricage van montage-opdrachten. In Rijswijk bevindt zich onze R&D-afdeling ter ondersteuning van meet-en regeltechniek. Speerpunten in ons beleid zijn: 

• Kwaliteit
• Innovatie
• Duurzaamheid

Die speerpunten zijn niet zomaar een paar woorden. We werken er dagelijks aan en we boeken er resultaten mee. We hebben bijvoorbeeld alle relevante certificeringen die onze kwaliteit onderstrepen. We zijn innovatief met bijvoorbeeld het eigen InsiteView, een softwarepakket voor geïntegreerd gebouwbeheer. Ook bieden wij klanten bijvoorbeeld een compleet pakket voor energiemanagement. Je kunt Kropman Installatietechniek met deze en vele andere argumenten goed vertegenwoordigen in de markt. 

FUNCTIE TRAINEE/ PROFESSIONAL IN OPLEIDING

Als Trainee draag je zelf bij aan het programma dat je gaat doorlopen. Wij hebben onze ideeën maar we staan ook open voor jouw visie. Ons uitgangspunt en doel is dat je over circa 2 jaar zelfstandig aan de slag kunt als bijvoorbeeld Projectleider of Contractbeheerder. 
Het eerste deel van dit programma staat al wel vast en bestaat uit het implementeren van verbeterpunten binnen de prefab-fabriek. Deze verbeterpunten hebben betrekking op Informatieoverdracht vanuit verkooptraject naar werkorder, capaciteitsplanning fabriek, verbeteracties n.a.v. kwaliteitsmetingen (uitgangscontrole) en klantwensen, toetsing normtijden. 
Daarna zal je meedraaien op de servicevestiging en kennis maken met alle facetten van de installatietechniek en onze serviceorganisatie. Je kunt hierbij terugvallen op de werkbegeleider van de afdeling. Samen met je werkbegeleider zul je elk halfjaar een POP opstellen zodat je kunt werken aan zowel je professionele- en persoonlijke doelstellingen. 

JOUW PROFIEL

Ben jij afgestudeerd in (technische) bedrijfskunde, elektrotechniek of werktuigbouwkunde op minimaal Hbo-niveau? Heb jij maximaal 2 jaar werkervaring? Bij voorkeur in de metaaltechniek en gelet op de opdracht in een productieomgeving? Ben jij initiatiefrijk, analytisch, projectmatig, hands on en goed met Excel? Dan gaan wij graag samen met jou in gesprek over jouw wensen en ambities en onze mogelijkheden. We ontvangen graag jouw cv en motivatie voor deze vacature.

ARBEIDSVOORWAARDEN

Kropman biedt een informele, open en collegiale sfeer die kenmerkend is voor de organisatie. Je verdient een goed salaris en we bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reis- en studiekostenvergoeding en collectieve verzekeringen. Bovendien krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. We zijn een groot bedrijf en bieden iedereen kansen. Kropman behoort tot de top. Ook voor haar werknemers.