TRAINEE ENGINEERING - UTRECHT

TRAINEE ENGINEERING - UTRECHT

Kropman Installatietechniek zoekt voor de afdeling (nieuwbouw)Projecten regio West een Trainee Engineering, standplaats Utrecht. Onze (Lead) Engineers engineeren complexe gebouwgebonden installaties voor projecten in de industrie, gezondheidszorg en utiliteit. Voorbeelden van uitdagende projecten zijn de nieuwbouw van de megabioscoop op het Jaarbeurs terrein of het Prinses Maxima Medisch Centrum. Check www.kropman.nl/opdrachten ! Als Trainee Engineering word jij binnen deze afdeling ingewerkt om deze functie op termijn zelfstandig te gaan doen. Middels diverse opdrachten verzamel jij ervaring die wij aanvullen met passende theorie, opleidingen en certificaten.

Bel, mail of Whatsapp met onze Recruiter via info@werkenbijkropman.nl of via 0652 3666 02. Of solliciteer direct onderaan deze pagina.

OVER KROPMAN

Kropman Installatietechniek bestaat ruim 80 jaar en is een integrale technische dienstverlener. Van engineering, uitvoering en nazorg tot en met onderhoud en technisch beheer. We begeven ons in de vakgebieden werktuigbouw, elektrotechniek, meet- en regeltechniek, contamination control en prefabricage. Onze klanten bevinden zich in de utiliteitssector, de gezondheidszorg en industrie. 

Kropman heeft elf regionale vestigingen met totaal 800 medewerkers. We hebben een eigen fabriek in Nijmegen voor prefabricage van montage-opdrachten. In Rijswijk bevindt zich onze R&D-afdeling ter ondersteuning van meet-en regeltechniek. Speerpunten in ons beleid zijn: 

• Kwaliteit
• Innovatie
• Duurzaamheid

Die speerpunten zijn niet zomaar een paar woorden. We werken er dagelijks aan en we boeken er resultaten mee. We hebben bijvoorbeeld alle relevante certificeringen die onze kwaliteit onderstrepen. We zijn innovatief met bijvoorbeeld het eigen InsiteView, een software pakket voor geïntegreerd gebouwbeheer. En we bieden klanten bijvoorbeeld een compleet pakket voor energiemanagement. Je kunt Kropman Installatietechniek met deze en vele andere argumenten goed vertegenwoordigen in de markt. 

FUNCTIE TRAINEE ENGINEERING

Als Trainee draag je bij aan het programma dat je gaat doorlopen. Wij hebben onze ideeën maar we staan ook open voor jouw visie. Ons uitgangspunt is dat je op termijn zelfstandig aan de slag kunt als (Lead) Engineer. Tot die tijd werk je bij verschillende afdelingen aan diverse projecten. Steeds zelfstandiger ga je aan de slag met onze uitdagende projecten en groei je in de functie van Engineer.

JOUW PROFIEL

  • Ben jij maximaal 2 jaar geleden afgestudeerd aan het HBO, in de richting Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of Technische Bedrijfskunde?
  • Of ben jij (binnenkort) afgestudeerd MBO 4 (bijvoorbeeld middenkader Engineering) en wil je een startersfunctie combineren met deeltijd HBO?
  • Heb jij maximaal 2 jaar werkervaring, bij voorkeur in de installatietechniek?
  • Wil je carrière maken als (lead) Engineer bij Kropman Installatietechniek? 

    Dan maken wij graag met jou kennis om jouw wensen en ambities te vernemen. We ontvangen graag jouw CV en motivatie voor deze vacature.

ARBEIDSVOORWAARDEN

Kropman biedt een informele, open en collegiale sfeer die kenmerkend is voor de organisatie. Collegialiteit scoort jaarlijks hoog in ons medewerkerstevredenheidsonderzoek. Je verdient een goed salaris en we bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reis- en studiekostenvergoeding en collectieve verzekeringen. Bovendien krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. We zijn een groot bedrijf en bieden iedereen kansen. Kropman behoort tot de top. Ook voor haar werknemers.