SOFTWARE ENGINEER - NIJMEGEN

SOFWARE ENGINEER, NIJMEGEN

Kropman Installatietechniek zoekt voor de businesslijn Projecten een Software Engineer die ons team Gebouwautomatisering in Nijmegen komt versterken. Als Software Engineer houd je je bezig met het ontwikkelen en aanpassen van de benodigde applicatiesoftware voor de toegepaste digitale regelcomputers en voor de centrale bediening en beheer van de installaties.

OVER KROPMAN

Kropman Installatietechniek bestaat ruim 80 jaar en is een integrale technische dienstverlener. Van ontwerp, engineering, realisatie en nazorg tot en met onderhoud en technisch beheer. We begeven ons in de vakgebieden werktuigbouw, elektrotechniek, meet- en regeltechniek, contamination control en prefabricage. Onze klanten bevinden zich in de utiliteitssector, de gezondheidszorg en industrie. 

Kropman heeft elf regionale vestigingen met totaal 800 medewerkers. We hebben een eigen fabriek in Nijmegen voor prefabricage van montage-opdrachten. In Rijswijk bevindt zich onze R&D-afdeling ter ondersteuning van meet-en regeltechniek. Speerpunten in ons beleid zijn: 

• Kwaliteit
• Innovatie
• Duurzaamheid

Die speerpunten zijn niet zomaar een paar woorden. We werken er dagelijks aan en we boeken er resultaten mee. We hebben bijvoorbeeld alle relevante certificeringen die onze kwaliteit onderstrepen. We zijn innovatief met bijvoorbeeld het eigen InsiteView, een software pakket voor geïntegreerd gebouwbeheer. En we bieden klanten bijvoorbeeld een compleet pakket voor energiemanagement. Je kunt Kropman Installatietechniek met deze en vele andere argumenten goed vertegenwoordigen in de markt.

FUNCTIE SOFTWARE ENGINEER

Gebouwautomatisering en meet- en regeltechniek is een specialisme van Kropman Installatietechniek. Onze specialisten verzorgen het ontwerp, de engineering, de uitvoering, de software en het in bedrijfstellen van de besturingsinstallaties in gebouwen. Zij hebben ervaring met bijna alle fabrikaten. Kropman is door meerdere leveranciers gecertificeerd als partner. 

Kropman heeft een eigen Research & Development-afdeling, die continu werkt aan nieuwe oplossingen voor systeembeheer, systeembesturing en -integratie. Opdrachtgevers kunnen dankzij de R&D-afdeling profiteren van de nieuwste ontwikkelingen zoals het zelfontwikkelde InsiteView, unieke specialismen van Kropman. Kropman werkt samen met universiteiten en hogescholen aan de ontwikkeling van de nieuwste generatie energie- en gebouwbeheerssoftware.

JOUW PROFIEL

Heb jij een relevante technische opleiding, werk- en denkniveau, en certificering op HBO niveau? Ben jij bekend met actuele software programma´s dankzij recente werkervaring? Wil jij samen met je nieuwe collega´s onze doelen verwezenlijken en zie jij het als een uitdaging jezelf verder te ontwikkelen in boeiende projecten? Dan gaan wij graag samen met jou in gesprek.

ARBEIDSVOORWAARDEN

Kropman biedt een informele, open en collegiale sfeer die kenmerkend is voor de organisatie. Je verdient een goed salaris conform de CAO en we bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reis- en studiekostenvergoeding en collectieve verzekeringen. Bovendien krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. We zijn een groot bedrijf en bieden iedereen kansen. Kropman behoort tot de top. Ook voor haar werknemers.