SERVICEMONTEUR - ZWOLLE

SERVICEMONTEUR - ZWOLLE

Door de groei van onze vestiging in Zwolle heeft Kropman voor haar afdeling services een vacature servicemonteur. Zoek jij de afwisseling? Werken op verschillende locaties? Voor de vestiging Zwolle heeft Kropman Installatietechniek een vacature voor een servicemonteur. Als servicemonteur verhelp en analyseer je storingen aan uiteenlopende technische installaties en systemen in de utiliteitssector, de zorg en de industrie.

Bel, mail of Whatsapp met onze Recruiter via info@werkenbijkropman.nl of via 0652 3666 02. Of solliciteer direct onderaan deze pagina.

OVER KROPMAN

Kropman loopt voorop in de ontwikkeling van technische installaties. Ook in het installeren en onderhouden van deze installaties hebben we ambities. Door het verlenen van service en onderhoud zorgen we ervoor dat de installaties optimaal werken en een lange levensduur hebben. Met die wetenschap kunnen onze klanten op ons bouwen en kiezen steeds meer organisaties voor een technische installatie van Kropman. Inmiddels werken er 800 medewerkers vanuit elf regionale vestigingen.

JE FUNCTIE

Als servicemonteur verricht je voorkomende, controlerende onderhoudswerkzaamheden. Je analyseert en verhelpt storingen aan uiteenlopende technische installaties en systemen. Je hebt een groot aandeel in de kwaliteit van het werk door het houden van tussentijdse controles en eindcontroles. Je verricht metingen aan water, lucht- en elektrotechnische installaties. De werkzaamheden bestaan verder uit het schrijven van onderhouds-, keurings- en voortgangsrapportages.

JE PROFIEL

Ben jij betrouwbaar en wil je jezelf ook graag ontwikkelen? Ben je ervaren of starter op de arbeidsmarkt? Heb jij een vooropleiding gelijkwaardig aan onderhoudsmonteur installatietechniek of assistent verwarmingsmonteur en de opleiding servicemonteur installatietechniek of verwarming en de opleiding servicetechnicus? Dan biedt Kropman jou ook de kans om jezelf te bewijzen en te ontwikkelen.

JE ARBEIDSVOORWAARDEN

Het werken voor een grote organisatie met regionale vestigingen heeft zijn voordelen. Bij Kropman is het personeelsbeleid goed geregeld en hebben we oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Bovendien bieden we je naast een goed salaris prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Onze cultuur kenmerkt zich als informeel, open en collegiaal. Collega’s werken graag samen met elkaar. Met z’n allen bieden we kwaliteit, innovatieve oplossingen en aandacht voor duurzaamheid. Wil jij dat ook?