SERVICEMONTEUR SAFETY & SECURITY - IN EIGEN REGIO

SERVICEMONTEUR SAFETY & SECURITY

Kropman Installatietechniek zoekt een Servicemonteur Safety & Security. De Servicemonteur Safety & Security verricht (preventief) onderhoud en spoort storingsbronnen op aan diverse beveiligingsinstallaties. Daarnaast repareert- en installeert hij/zij (rand)apparatuur en stelt deze in bedrijf, draagt zorg voor de uitvoering van de beheerderstaken, onderhoudt contact met de klanten en geeft indien nodig technisch advies. Je bent op de hoogte van de meest recente regelgeving. Bij aangetroffen afwijkingen stelt hij/ zij optimalisatiemogelijkheden vast en communiceert dit naar de direct betrokkenen

OVER KROPMAN

Kropman Installatietechniek bestaat ruim 80 jaar en is een integrale technische dienstverlener. Van ontwerp, engineering, realisatie en nazorg tot en met onderhoud en technisch beheer. We begeven ons in de vakgebieden werktuigbouw, elektrotechniek, gebouwautomatisering, contamination control en prefabricage. Onze klanten bevinden zich in de utiliteitssector, de gezondheidszorg en industrie. 

Kropman heeft veertien regionale vestigingen met totaal ruim 850 medewerkers. We hebben een eigen fabriek in Nijmegen voor prefabricage van montage-opdrachten. Ook hebben wij onze R&D-afdeling ter ondersteuning van meet-en regeltechniek.

Speerpunten in ons beleid zijn: 

• Kwaliteit
• Innovatie
• Duurzaamheid

Die speerpunten zijn niet zomaar een paar woorden. We werken er dagelijks aan en we boeken er resultaten mee. We hebben bijvoorbeeld alle relevante certificeringen die onze kwaliteit onderstrepen. We zijn innovatief met bijvoorbeeld het eigen InsiteView, een software pakket voor geïntegreerd gebouwbeheer. En we bieden klanten bijvoorbeeld een compleet pakket voor energiemanagement. Je kunt Kropman Installatietechniek met deze en vele andere argumenten goed vertegenwoordigen in de markt. 

FUNCTIE SERVICEMONTEUR SAFETY & SECURITY

De businesslijn Services van Kropman Installatietechniek bestaat uit 14 vestigingen. Dagelijks streven circa 450 collega’s om een toonaangevende partner te zijn met vernieuwende dienstverlening, voor onze klanten. Onze vestiging in Zwolle voert de dagelijkse Safety & Security-operatie uit van onze servicecontracten bij klanten in de Gezondheidszorg, Utiliteit en Industrie. Primair word je ingezet vanuit Zwolle voor de regio. Echter wordt flexibiliteit van je verwacht en kun je ook landelijk ingezet worden. Samen met jouw Safety & Security collega’s draai je mee in de landelijke consignering. Services groeit hard. De groei van Services willen we continueren. Tevens willen we onze dienstverlening toonaangevend houden. We verwachten van onze medewerkers een actieve bijdrage hierin.

JOUW PROFIEL

Heb jij een MBV (Monteur Beveiligingsinstallaties) diploma en ben je in het bezit van het diploma Onderhoudsdeskundige brand (Het bezit van een TBV (Technicus Beveiligingsinstallaties) diploma is een Pré)? Ben je tevens in bezit van VCA, rijbewijs B en kun je een verklaring betrouwbaarheid overleggen? Ben je in staat om zelfstandig werkzaamheden te verrichten dankzij jouw aantoonbare vakkennis? Bereid om mee te draaien in de 24- uur storingsdienst? Je wilt samen met je nieuwe collega’s onze doelen verwezenlijken en je ziet het als een uitdaging jezelf verder te ontwikkelen, dan ben jij degene die we zoeken!

ARBEIDSVOORWAARDEN

Kropman biedt een informele, open en collegiale sfeer die kenmerkend is voor de organisatie. Collegialiteit scoort jaarlijks hoog in ons medewerkerstevredenheidsonderzoek. Je verdient een goed salaris en we bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovendien krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. We zijn een groot bedrijf en bieden iedereen kansen. Kropman behoort tot de top. Ook voor haar werknemers.