JUNIOR PROJECTLEIDER - NIJMEGEN

Enthousiaste Junior Projectleider!

Ben je als jonge projectleider helemaal klaar met de corporate regeltjes om je heen, zoek je ondernemerschap en een hands-on omgeving? Waai je niet van het dek bij een beetje storm en neem je graag actie om er doorheen te komen? 

Kom dan bij ons werken als projectleider en groei door tot een ervaren professional.

Wij zijn een jong team dat binnen Kropman werkt aan high-tech oplossingen voor de farma-markt. Geen ervaring met die business? Dat is niet erg. Wij leren jou het vak wel !

Als Junior Projectleider geef je leiding aan projectteams. Je bent technisch, financieel en organisatorisch projectverantwoordelijk. Je bewaakt de kwaliteit, voortgang en het budget. Je zorgt voor afstemming op de klanteisen, coacht je teamleden en creëert een teamsfeer. Verder beheer je de relatie met alle betrokken partijen en behartig je de belangen van de klant en Kropman. Uiteraard ben je een junior en kun je groeien in de functie.

 

Vacature Projectleider C / Projectcoordinator Piping/skidbouw KCC Nijmegen

Wil je de fijne kneepjes van het vak leren? In een specialisme waar het er echt toe doet? Als (Junior) Projectleider / Projectcoordinator HVAC biedt Kropman Installatietechniek een fantastische mogelijkheid om je carrière vorm te geven. KCC staat voor Kropman Contamination Control, een gespecialiseerde business unit waar we cleanrooms en procesinstallaties voor de farmaceutische industrie, halfgeleiderindustrie en gezondheidszorg ontwerpen en realiseren. Mooie projecten en volop afwisseling. Je kunt zelfstandig aan de slag terwijl je kunt rekenen op uitstekende begeleiding en doorgroeimogelijkheden!

Over Kropman & KCC

Kropman is een dienstverlener in de installatietechniek die behoort tot de top. De negen regionale vestigingen van Kropman zorgen voor een landelijke dekking in installatieprojecten bij toonaangevende opdrachtgevers in de markten utiliteit, gezondheidzorg en industrie. Daarnaast heeft Kropman een eigen prefabricage fabriek en een afdeling R&D. De business unit KCC voert al tientallen jaren talloze projecten uit binnen de micro-elektronische en farmaceutische industrie en de aan gezondheidszorg gerelateerde afdelingen als OK, CSA en apotheek. We zorgen voor ontwerp, bouw en onderhoud van onder andere Cleanroom productieruimtes, operatiekamers, centrale sterilisatie, klinische farmacie, procesinstallaties en schone utilities. De kern van KCC is gevestigd in Nijmegen, ook is er een vestiging in Amstelveen.

Jouw profiel

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau. Je beschikt over goede leidinggevende en contactuele vaardigheden. Je bent betrouwbaar en hebt een flexibele werkhouding. Verder kom je gemaakte afspraken na en ben je klantgericht. Je wilt samen met je nieuwe collega´s onze doelen verwezenlijken en je ziet het als een uitdaging jezelf verder te ontwikkelen in boeiende projecten.

De arbeidsvoorwaarden

Naast een informele, open en collegiale sfeer bieden wij je een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt volop kansen om door te groeien. Als grote organisatie kunnen wij die mogelijkheden bieden en kunnen we je begeleiden.